כמה שאלות

פיגמיסט

New member
כמה שאלות

1. נתקלתי במחרוזת שירי קווין ע"י הראל סקעת. מתי ואיפה? 2. פרדי היה הומו אם מישהו? הוא היה בטול? ילדים? 3. אם הוא היה הומו, על מה מספר השיר Love Of My Life? 4. אנוטר וואן בייטס טה דטס באמת נשמע הפוך כמו זה כיף לעשן מריחואנ ה?

shir85

New member
כמה תשובות

2. היו לו חברות, הוא ממש לא בתול . והיו לו המון בחורים... בשנים האחרונות לחייו הוא חי עם מישהו שהוא היה לו כמו בעל. אין לו ילדים. וחבל. 3. מספרים שהשיר הוא על מרי אוסטין.. שהייתה חברתו של פרדי לפני שיצא מהארון ובאמת הפכה לאהבת חייו, והם נשארו חברים טובים והיא גרה עכשיו בבית שלו בלונדון. השאר-לא בטוחה לגבי התשובות :)

1 ו-4

1. אם אני זוכר נכון זה היה באחת מתכניות הרוקדים עם כוכבים/נולד לרקוד. הייתה מחרוזת נוראית. 4. שמע בעצמך

miss sashka

New member
אם כבר מדברים על שירים שמנגנים אותם הפוך../images/Emo32.gif

כששמעתי על הקטע של המריחואנה התחלתי לחפש באינטרנט ונתקלטתי באתר מאוד נחמד שיש בו כמה רשימה קצרה של שירים שכשאשר אתם מנגנים אותם אחורה ויש לכם דמיון מפותח שומעים הרבה דברים... http://jeffmilner.com/backmasking.htm אגב בשיר של פינק פלויד אמפטי ספייסס שבו לכוראה שומעים את ההודעה הסודית. הובכן זה נכון,יש לי את התקליט בבית והתחלתי לשחק איתו קצט,וכשמסובבים במיהרות הנכונה את התקליט הפוך אפשר לשמוע כמה וכמה מילים מההודעה ההיא,עדין לא הצלחתי לשמוע אותה במלוא אבל זה היה משעשע למדי.. ><

y o u a n d i

New member
תשובות.

1. לדעתי הוא שר את זה פעם בפסטיגל וב"רוקדים עם כוכבים". 2. הוא היה ביאוסקסואל אם אני לא טועה, לא היו לו ילדים, הוא ממש לא היה בתול 3. אם אני לא טועה השיר נכתב על מרי אוסטין ועל זה שהם לא יכולים "להמשיך" ביחד (זה שיר פרידה) 3. אם משמעים את זה הפוך אפשר לשמוע את זה בערך ככה, אבל אני לא בטוח שזו באמת הייתה הכוונה.

וכמובן המורה שלי עם הסיפורים המוזרים שלו...

שטען כי המאסטרפיס Love Of My Life נכתב על אימו של פרדי כאשר השניים רבו... לכו תדעו...

khammel

New member
מילון?

http://www.thefreedictionary.com/gaga ובנוסף, goo-goo ga-ga אלו הקולות שמשמיע תינוק (באנגלית, כמובן) זה שיר של רוג'ר. אל תנסה לחפור יותר מדי

לנוצה

New member
אלו הקולות שרוג'ר שמע מבנו../images/Emo125.gif

והכניס לשיר כמין משהו קומי ומצחיק ,וגם זה מלמול אז כנראה רוג'ר כניראה לא אהב את המילמולים ברדיו אז הכניס את זה בשיר כאימרה "למה לדבר כאשר ניתן לנגן שירים ". ...........ואלו היו 60 שניות על גא גא בשיר רדיו גא גא חחחחחחחחחחחחחח

למעלה