כמה שאלות.

MrCola

New member
כמה שאלות.

שלום לכולם, אני מתלבט בקניית נגן,רציתי לשאול כמה דברים: האם אפשר להוסיף פורמטים לנגן בעזרת המרה ואם כן,איך ? ושאלה שנייה שלמעשה בקשה, אני צריך המלצה:הדרישות שלי שיהיה בו פורמט AVI ושיעלה עד 1000 ש"ח. תודה לעוזרים, דוד

tweeg

New member
תשובה

אתה לא יכול להוסיף פורמטים לנגן אתה יכול להמיר במחשב בין כל הפורמטים לפורמט שהנגן תומך בו ע"י תוכנה שבאה עם הנגן נפח? גודל מסך? שימושים? חשיבות ל...? אני לא חושב שיש תמיכה בavi לשום נגן

MrCola

New member
תודה ועוד משהו אם אפשר

והאמת שיש הרבה שתומכים בAVI כמו זאן קריאטיב,זאן ווי'ן אמ וכ'ו. והדרישות שלי לנגן הם לפחות 5 ג'יגה מותג מקורי (לא כמו כל הזיויפים של האייפוד) ומסך של לפחות אינץ'(עד 1200 ש"ח,300 דולר בערך. האמת שיש לי עדיפות לסנסה או קריאטיב, אשמח אם תיתן לי שם דגם שיתאים לי. תודה.

uriler

New member
איזה וידאו אתה מתכנן לראות על מסך של אינץ'?

אני שואל ברצינות... כי היה לי אייפוד וידאו וגם על מסך של 2.5 לא הייתי רואה סרטים שלמים (למרות שזה לא היה רע)

Word Up

New member
../images/Emo45.gif

למה היה ? נהרס לך ?
אצלי הוא שורד כבר הרבה זמן,למרות שגם אני נמצא לפני קניית טאצ'

uriler

New member
ממש לא... הוא במצב מצוין, כולל סוללה.

העברתי אותו לאחותי (הלך לה האייפוד שלה לעולמו, קולור 20 ג'יגה). אני משדרג

MrCola

New member
מה ז"א?

מה זאת אומרת איזה וידאו? כאילו איזה פורמט? אם כן,אני רוצה AVI כי יש לי מלא סרטים בפורמט הזה שאני ארצה לשים בנגן...

uriler

New member
לא, לא איזה פורמט..

איך אתה מתכוון להנות מוידאו על מסך כ"כ קטן?

tweeg

New member
איך הגעת למסקנה הזאת?

מקראיטיב: MJPEG, WMV9, MPEG4-SP4, DivX4 4/5 and XviD אני לא רואה תמיכה בavi אפילו ל605 אין נגני וידאו: zen d2 m6 605 נכנס גם view ההמלצות שלי הם הd2 והzen בקטגוריה הזאת וה605 לוידאו יותר רציני

uriler

New member
AVI זה שם כללי מאוד, שנכללים בתוכו קידודים

שונים, ביניהם גם DivX ו Xvid.

uriler

New member
תיאורטית כן, רק צריך לבדוק

שהקובץ הוא אכן בקידוד הנכון (כי לא בהכרח כל AVI יהיה בקידוד המתאים לנגן נתון)

tweeg

New member
את זה הוא צריך לבדוק

יש תוכנה בשם gspot,בטח יש אותה בקישורים של סרטים וכתוביות אם לא תמצא בגוגל

uriler

New member
../images/Emo45.gif אני מעדיף את AVI codec,אבל אותו רעיון../images/Emo13.gif

uriler

New member
avi היא סיומת הקובץ אותה אתה רואה.

למעשה - קובץ הוידאו הוא גירסה דחוסה של הקובץ המקורי, כאשר הדחיסה נבנית באופן המקודד בצורה כלשהי (למשל, הקידוד מגדיר מתי ניתן להוריד מידע / איכות כדי להוריד את נפח הקובץ). DivX, XviD, H.263 וכו' הם קידודים שונים (מנגנוני דחיסה שונים, שדורשים אלגוריתם פיענוח שונה, המובנה בנגן / מחשב), אבל סוג הקובץ ייראה בכולם כ avi. בעזרת תוכנה כמו AVI codec או Gspot ניתן לזהות איזה מקודד שימש לכל סרט.

למעלה