כמה שאלות....

oshi15

New member
כמה שאלות....

היי... יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל עזרה :) 1. איפה משיגים Processed wood ??? (ועוד אני צריך 5 כאלה) 2. האם ה"FAME" מצטבר? כלומר, אם לא השתמשתי בפיים היום, מחר יהיו לי 2 פיימים שאני אוכל לתת? 3. מה עושים עם ה"ores" ועם ה"Leathers"? מישהו אמר לי למכור אותם, אבל אם אנשים צרכים אותם אז זה אומר שגם אני אצטרך אותם מתישהו, אז לא עדיף לי לשמור אותם? ואם אני אצטרך אז למה, מה השימוש שלהם בכלל? 4. מישהו יודע מה עושים עם זה: "Pig's Head" (אני לא מדבר על חלקי הOmok)? זה ראש של חזיר שמן כזה, ואין לי מושג מה השימוש של זה (ממש נדיר שזה יוצא מהחזירים)... תודה רבה רבה למי שיוכל לענות לי (לפחות על חלק מהשאלות)!!!! :)

תשובות

1) בפריון, יש כזה איש שעומד מהצד השמאלי של הפורטל של FM (בלי להכנס לפורטל) כל 5 גזעי עצים שתביא לו הוא יהפוך (תמורת תשלום סמלי) לעץ מעובד. או כל 10 ענפים שתביא לו הוא יהפוך לעץ מעובד. גזעים וענפים משיגים מהמפלצות בצורת עץ (STUMPS) מחוץ לפריון ואליניה. 2) לא 3)יש כלמיני קווסטים שמצריכים אותם וגם בשביל לבנות נשקים וציוד (בעייני לא אופציה משתלמת במיוחד) 4) יש קווסט שצריך את זה בשבילו, זה מאוד נדיר ולכן גם משתלם למכור. נדמה לי שלקווסט צריך 30 ויש עוד קווסט שצריך 5. (יכול להיות שאני טועה). אם אתה בעניין של לעשות את כל הקווסטים אז תשמור, אותו דבר לגביי אבנים.

oshi15

New member
תודה רבה רבה!!!!

יש פה אנשים נפלאים שעוזרים בכל!!! תודה "לה קרמריה" ממש עזרת לי! יום נפלא לכולם.

למעלה