כמה שאלות

בוציקה

New member
כמה שאלות

היי, עד כמה רווח הדיקור בקרב ילדים? אני נוטה להתחיל לטפל בילדיי (4 חודשים ושלוש וחצי) בדיקור כתשובה לבעיות כמו פזילה, צינון, פוליפים שילשולים ובעלי מתנגד לשיטה. רציתי לדעת (אם בכלל אפשר לתת הערכה לכך ) עד כמה הורים נוטים לדקר את ילדיהם בגילאים קטנים והאם זה מומלץ לבעיות הנ"ל. כמו כן, האם האורגנול כקפסולה מותר לשימוש בהנקה? ועבור ילדים? תודה מראש,

ג לוי

New member
זה עניין של אסכולות

יש אסכולה שמרנית מאוד שמאמינה שלא צריך לדקור ילדים עד גיל 7 אבל ברוב האסכולות המקובלות דוקרים ילדים קטנים, זה מאוד מקובל ולא אמור לגרום לבעיות, להיפך מנסיון זה רק עוזר. אם הורים היום מרשים לעצמם לתת לילד שלהם כל כך הרבה זריקות ותרופות שהם באמת מזיקים, אז מה בכלל הויכוח, דיקור מקצועי אצל מישהו מוסמך לא יכול להזיק, בתנאי שהוא לא בא שיכור לעבודה. אני מקווה שעזרתי קצת. גלי

זה בסדר גמור ואת יכולה להיות רגועה.

בילד חולה יש לטפל ודרך הטיפול הזאת היא עדיפה ובטוחה. כל מטפל שהתמחה בטיפול בילדים, ברפואה סינית, ידע לא לטפל שלא לצורך. הסירי דאגה מליבך ורפואה שלמה לילדייך. שירי.

אדומה2

New member
החשיבות של רפואה סינית לטיפול בילדים

בוציקה, איזו אימא נהדרת את שאת רוצה להתחיל להעניק לילדייך מזור באמצעות הרפואה הסינית!
אני אומרת את זה בשיא הרצינות, לא רק בהיותי עוסקת ברפואה סינית, אלא גם בתור אימא. אחד הרעיונות הבסיסים שעומדים מאחורי הרפואה הסינית הוא היותה רפואה מונעת. ונכון להתחיל עם זה בגיל צעיר ככל שאפשר. לא צריך להתחיל לדקור ילד בן יום, מן הסתם, אבל 4 חודשים ושלוש וחצי- יופי של גילאים! בתור אימא אני יכולה לספר לך שאני עושה שילוב בין הרפואה הסינית והמערבית, מעניקה לילד שלי את המיטב שיש לשתי הרפואות להציע וזה עובד נפלא. בנתיים חסכנו לילד שלנו פעמיים מנות אנטיביוטיקה שבדיעבד הן באמת היו מיותרות אפילו על פי עדות של אחד מהרופאים שלנו (כן, יש לנו צי רופאים. חחחח), והרפואה הסינית הצליחה לתת תשובות איפה שהרפואה המערבית לא הצליחה. ודוגמא הפוכה- השתמשנו בסטרואידים פעמיים כדי להקל על הנשימה נקודתית של בננו וזה עבד נהדר ומאוד עזר לו. התחלנו דיקור גם בגיל 4 חודשים וזה עובד מדהים, רואים תוצאות נהדרות. מאחר וילדים מגיבים מאוד מהר (חום שעולה ויורד מאוד מהר למשל), כך גם בדיקור וזה נפלא לראות את השינויים. אני לא יודעת לגבי הפזילה- צריך להבין ממה נובעת הפזילה, אבל כל שאר הבעיות- רפואה סינית עונה יופי לדברים. ושוב- כשצריך, לא להסס לעשות את השילוב, אנשים רבים חושבים שאם מקבלים טיפולים ברפואה סינית זה אומר שמוותרים לחלוטין על הרפואה המערבית וזה לא נכון- וגם לא טוב. אולי בעלך מתנגד מנקודה זו? בין אם כן או לא, יתכן שבעלך צריך לשמוע עוד על הרפואה הסינית ולהבין מה עומד מאחוריה, קצת ללמוד את הנושא במובן של ידע כללי ולא התעמקות. אם תרצי, אשמח להמליץ לכם על מטפלים במסרים.

למעלה