כמה שאלות

כמה שאלות

יש לי סימית שאני מאוד אוהבת, ויום אחד אני שיחקתי איתה, ואז בלי שאני אגיד לה היא פתאום רצה לשירותים והקיאה... למה? ממה זה קורה?
אני צריכה כמה קודים- קוד שממלא צרכים קוד שעוצר את גיל הסימס+איך משתמשים בו קוד שמשנה את גיל הסימס+איך משתמשים בו
בחוברת ההדרכה של סימס אוניברסטיה כתוב משהו על מכונת שכפול... מה זה? איפה יש? מה זה נותן? וכו'.

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifעונה על כמה

יש לי סימית שאני מאוד אוהבת, ויום אחד אני שיחקתי איתה, ואז בלי שאני אגיד לה היא פתאום רצה לשירותים והקיאה... למה
ממה זה קורה
אני צריכה כמה קודים: קוד שממלא צרכים: maxmotives קוד שעוצר את גיל הסימס: כדי שיפסיקו לגדול aging off וכדי שימשיכו לגדול aging on קוד שמשנה את גיל הסימס: לא יודעת...
בחוברת ההדרכה של סימס אוניברסטיה כתוב משהו על מכונת שכפול... מה זה
זה לא מכונת שכפול אלא צילום... תחפשי פה בעמוד, יש על זה הסבר.... אם לא אז בעמוד הבא

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifלוחצים על

Ctrl - Shift - C ורושמים את הקוד aging off ואז אנטר והקוד מופעל

נירא לי שהתבלבלת..

כותבים aging on כשרוצים לעצור את הגדילה וכותבים aging off כשרוצים להמשיך את הגדילה.

somwere else

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo54.gifלא

aging זה גדילה, ו-off זה לכבות - לכבות גדילה
חוצמיזה, ניסיתי את זה הרבה פעמים

אופק93

New member
עונה על אחד

בקשר לסימית שהקיאה... יש סיכוי שזה בגלל שהיא בהריון...

E l S i

New member
איך משנים את גיל הסימס:

אני משערת שהתכוונת איך עושים שהיומולדת שלהם יגיע מהר. אז אם כותבים בשכונה א קוד הBoolprop שגלי כתבה מדריך עליו אז תהיה לך האפשרות- את נכנסת לבית, לוחצת על הסים ואז תהיה לך אפשרות של משהו עם BIRTHDAY זה יביא את הסים ליום אד לפני ההתבגרות שלו.

uv2008

New member
אז ככה:

הסימסית שלך בהריון או שהיא חלתה.. אם היא חולה, היא צריכה לישון טוב (להשתדל לא לתת לה להיות עייפה מידי, ולתת לישון גם אחרי שהמד אנרגיה התמלא (פשוט אל תכתבי לה מה לעשות כשהיא ישנה).. בשביל לעשות קוד את צריכה בזמן המשחק (אפשר גם לעצור אותו) לפתוח את תיבת הקודים בעזרת ctrl+shift+c ואז נפתחת לך תיבת קודים. בשביל למלא את הצרכים תקישי: maxmotives, בשביל לעצור את הגיל תקישי aging off (ובשביל להחזיר את הגדילה, תקישי aging on) אין קוד שמשנה את הגיל, אבל כשאת ממלאת רצונות של הסימס, אז הוא מקבל נקודות. עם הנקודות האלה את יכולה לקנות דברים חדשים, מעין בונוסים כאלה... יש שם משקה ירוק בצורת שעון חולה גדול שעומד על משהו, ואת יכולה לשתות ממנו, ואז או שהוא יקטין לך את הסימס בכמה ימים, או שיגדיל אוו. אי אפשר לבחור, אז כדאי שתזהרי... [זה לא יכול להחזיר סימס שלב אחורה, אבל זה בהחלט יכול להעביר אותו שלב קדימה]... בסימס אוניברסיטה יש עוד פרסים כמו הפרס הקודם, את פשוט צריכה למלא לסימס הרבה רצונות ואז תוכלי לקבל מכונת שכפול כסף... יכול להיות שיש קוד שפותח את הפרסים האלה, אבל אני לא יודעת.. מקווה שעזרתי

למעלה