כמה שאלות

כמה שאלות

ראיתי עכשיו רק את הפרק הראשון בעונה השישית, אז אם אני עדיין לא אמור להבין את התשובה לשאלה הראשונה, בבקשה שמישהו יגיד לי את זה ולא ירשום לי ספוילר: 1. אחמד אמר (זה ששיחק ביחצ"ן המסיבות) הוא הבן של חמרי אל חסד (האיש שכולם חושבים שהוא המחבל שאחראי לכל המתקפות)? 2. מי זה הפאייד הזה? הוא שיחק כמי שדרש את באוור בתמורה למידע על חסד. הבנתי שהוא רצה את באוור בגלל משהו שהוא עשה לאח שלו. מישהו יכול להזכיר לי מי זה האח הזה? באיזה עונה הוא הופיע? מה הלך שם? 3. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את המנגינה של 24 לפלאפון?

בו. ../images/Emo183.gif

1. לא הבנתי את השאלה!
2. זה ספוילר קצת? אתה מעוניין בתשובה בכ"ז? 3. מצאתי את זה, אבל זה למחשב.

תגובות

1. בעונה 6 בפרק הראשון מזכירים את חמרי אל חסד (עוד לא רואים אותו). לפי CTU, הוא האחראי לכל המתקפות ואם יתפסו אותו, המתקפות יפסיקו. במהלך הפרק אנחנו רואים גם את אחמד אמר, מין נער שמשתף פעולה עם פאייד, והוא גם השכן של איזה משפחה אחת שעכשיו פאייד נמצא אצלהם. למה הוא נמצא אצלהם? בגלל שהמשטרה לקחה את אבא שלו לתא מעצר. השאלה שלי אם אותו אבא זה חמרי אל חסד? 2. למה ספוילר? הכוונה שלי היא באיזה עונה אח של פאייד שיחק (ולא רק עונה, גם כל הסיפור מסביב).... אני ראיתי את כל העונות, פשוט אני ממש לא זוכר... 3. לא לזה התכוונתי, אבל תודה בכל זאת.

Michal Scofield

New member
תשובות... בערך. זה ספוילרים? אם כן אז../images/Emo58.gif

1. אחמד הוא לא הבן של האמרי אל-אסד. 2. אח של פאייד מעולם לא הופיע ב-24, בשום עונה. אל תטרח לחפש. הכוונה הייתה לאיזה מבצע צבאי בלבנון ב-1996 (תקנו אותי אם אני טועה) או משהו כזה. ג'ק היה Special Ops בצבא לפני ה-CTU וגם ביחידה הטקטית (SWAT) במשטרת לוס אנג'לס, ככה שלפני שהוא עבד בתור סוכן CTU הוא עשה עוד הרבה דברים אחרים...

ועוד שאלה קטנה

שרי פאלמר מתה בעונה השלישית? מישהו יכול להזכיר לי איך ולמה היא מתה?

Michal Scofield

New member
שרי פלמר ../images/Emo16.gif

אשתו של אלן מיליקן, ג'וליה הפסיכית, הרגה אותה ואז התאבדה. כל זה מול וויין פלמר בכבודו ובעצמו.

למעלה