כמה שאלות

The King boy

New member
כמה שאלות

מי שיכול שיענה. איזה שיר הכי יפה? איזה שיר הכי טוב? איזה שיר הכי מוצלח? איזה אלבום הכי יפה? איזה אלבום הכי טוב? איזה אלבום הכי מוצלח? איזה אומן הכי טוב? כמובן כל השאלות הם על משפחת תאקט

דנטל

New member
יששששששששששש, זה כמו סקר

איזה שיר הכי יפה? האדריכלים איזה שיר הכי טוב? האדריכלים איזה שיר הכי מוצלח? האדריכלים איזה אלבום הכי יפה? מה זאת אומרת יפה? מבחינת עיצוב :p האור והצל איזה אלבום הכי טוב? האור מציון איזה אלבום הכי מוצלח? האור מציון איזה אומן הכי טוב? סאבלימינל תשובות נורא מגוונות

ללא נושא

שיר--יפה-הפרד ומשול. טוב-קלאסית ופרסי הכי!.מוצלח-אממ נראה לי טורו. אלבום--יפה-נראה לי אול סטארז הכי חתיך..טוב-בדיוק שחשבתם שהכל נגמר. מוצלח-האור והצל אין ספק.האומן הכי הכי טוב בעולם הוא כמובן סאבלימינל ואין אחר!!

ortaliminal

New member
כמה תשובות

שיר הכי יפה? להבות ברקיע שיר הכי טוב? ילד רחוב ותקווה שיר הכי מוצלח? כל פעם זה משתנה.. אני חושבת שקבל והסוד היו מאוד מוצלחים!! אלבום הכי טוב? כולם תותחים!! עוד מעט יצא של יואב והוא ממש חזק!! אלבום הכי מוצלח? תאקט אולסטארז אומן הכי טוב? הצל סאבלימינל בוסקילז ושי 360 כמובן השאלות על משפחת תאקט? גם אם זה היה באופן כללי היה לי אותם תשובות

חנוש53

New member
סקר סקר ירדוף

השיר הכי טוב: להבות ברקיע הכי מוצלח:את אותי שופטת האלבום הכי יפה: האור והצל הכי טוב: האור והצל האומן הכי טוב: שניהם יחד סאבלימינאל והצל, אבל: אל הצל אני הכי מתחברת הוא,, יותר מעניין יותר מורכב ויותר, נשמע טוב ווקאלית יותר.

שלי

השיר הכי טוב: ריספקט הכי מוצלח: תקווה האלבום הכי יפה: האור והצל הכי טוב: האור והצל האומן הכי טוב: ניחוש אחד. ודרך אגב, חנוש53, הוא מורכב רק למי שמסרב להבין אותו . מבחינתי הוא יחודי נוגע אמיתי ועמוק. אם לזה התכוונת במורכב אז הוא מורכב לאללה!!!

©sweet girl

New member
עונה...

בתאכלס כל פעם סדר העדפה של השירים די משתנה אצלי,בעיקר כי תמיד יש שירים חדשים יפים שמתלהבים מהם, ורק אחרי כמה זמן ניתן לומר עד כמה אוהבים ת'שיר. אבל לתקופה הנוכחית איזה שיר הכי יפה? יותר מחבר איזה שיר הכי טוב? שבור ת'דממה, מא' ועד ת', הצייר... וואי יש מלא שירים טובים ומפציצים כאלה שלא זכו ליותר מדי פרסום. איזה שיר הכי מוצלח? חי מיום ליום, אדון עולם, מפה לשם איזה אלבום הכי יפה? האור מציון, חי איזה אלבום הכי טוב? האור מציון איזה אלבום הכי מוצלח? כנ''ל... איזה אומן הכי טוב? קובי ושי חחחח אחלה גיוון...

למעלה