כמה שאלות

רוני48

New member
כמה שאלות

שלום, קוראים לי רוני ואני בת 12 בכיתה ז'. חשבתי שאולי אני אוכל להתייעץ איתכן קצת. אז...לפני ארבעה חודשים קיבלתי מחזור. היו לי כבר ארבע פעמים ו...האמת שזה לא כל כך נורא. אתמול הלכתי לים והייתי במחזור ורציתי לשים טמפון ולא הצלחתי! זה כואב לי כל פעם שאני מנסה ואז אמרתי לאמא שלי שתנסה להכניס לי וזה נורא כאב לי ולא הצלחתי! יש לכן עצות? דבר שני- אוקיי יש ילד שאני ממש ממש ממש אבל ממש מאוהבת בו מכיתה ג'! אני בטוחה שזה ממש נקרא להתאהב. הוא כל כך חמוד ומתוק ונחמד ויפה ואני פשוט חולה עליו! אבל הבעיה...שהוא לא מראה שום סימן לכך שזה הדדי. חשבתי אולי להגיד לו מה אני מרגישה אבל אני מפחדת כי אם הוא יספר לכל החברים שלו ואז כולם יצחקו עלי? מה אתן חושבות? דבר שלישי- כמו שאתן יודעות השנה עליתי לכיתה ז' וזו שכבה חדשה והכל וכאילו אני ממש עצובה כי אין לי כל כך הרבה חברות ולפעמים בהפסקות אני לבד. אני ילדה לא כל כך חברותית. כאילו אל תרחמו עלי. החברות שלי שהיו איתי בבצפר היסודי ממש אוהבות אותי והן חברות טובות והכל אבל זו הבעיה שבהתחלה אין לי כל כך חברות ורק אחרי איזה חודש בערך ילדות ממש מתחילות להכיר אותי ולהיות חברות שלי. יש לי בכיתה ילדה שהיא כאילו הכי מקובלת וכל הבנות החדשות נדבקות לה לתחת ואז הן לא שמות לב אלי ואני רוצה גם שכל הבנות ירדפו אחרי ושאף פעם אני לא אהיה לבד אז אני קצת מקנאה בה. מה אתן חושבות שאני צריכה לעשות כדי שגם אותי הבנות ממש יאהבו? זהו לבנתיים. בבקשה תגיבו... רוני

LimiMimi

New member
בא לי לתת לך חיבוק P:

א. בקשר למחזור, איזי איזי. לא מצליח, אז פעם הבאה יצליח. בכל מקרה העצה היחידה שלי זה לעשות את זה אך ורק שאת במחזור, בימים הראשונים, ופשוט לנסות לעשות את זה באלכסון. זתומרת, להכניס בזוית. בפעם הראשונה כואב, בפעם השניה אולי לא מכניסים עד הסוף, אבל מתישהו זה יסתדר. ב. אם את מפחדת שהוא יספר לחברים שלו והם יצחקו עליך, כנראה שהוא לא באמת כזה מקסים כמו שאת מתארת, אלא ממש ילדותי. תנסי ללכת על אנשים שאת סומכת עליהם והם שווים את זה באמת. ואם לא באמת אכפת לך מה חושבים ואת באמת רוצה, אז תתקרבי אליו קצת ותספרי לו. מה את יכולה להפסיד מזה? אם הוא לא ירצה, הוא לא שווה את זה.
ג. בעניין החברות והילדה המקובלת ההיא, אל תדאגי, זו התחלה. כיתה ז' זו התחלה של הכל.. לאט לאט כל אחת מתחברת עם מי שמתאימה לה, ולאט לאט נוצרות קבוצות וחבורות. כל עוד את לא מעוניינת להיות עוד אחת שמלקקת ל"מקובלת" את התחת, את תראי איך בסוף את תמצאי את הבנות שגם שונאות את ההתקהלות הזו מסביבה. ובסוף את תראי איך הגלגל מתהפך.

THE ronch

New member
רואים לפי כל ההודעות שלך בימים האחרונים,

שממש ממש ממש משעמם לך בלי בי"ס.

LimiMimi

New member
את ממש רוצה מכות אה?

קאם און רון, אני יודעת שאת אוהבת את זה מלוכלך.

רוני48

New member
רגע אבל

בקשר להוא שאני אוהבת- בואי נקרא לו דני. אני חושבת שאני למשל לא ממש ילדותית אבל נגיד אם מישהו היה אומר לי שהוא מאוהב בי מלא שנים אני בטוח הייתי מספרת לחברה הכי טובה שלי אז למה שהוא לא יעשה את זה? איך אתן חושבות שאני יכולה להתקרב אליו ולהפוך לכזו ידידה שלו? כי אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני מציקה. יש עוד בעיה- הוא כזה מקובל ואני לא ממש. כאילו ילדים אוהבים אותי אבל אני לא ממש ממש מקובלת אז אני לא ממש יכולה להתחבר עם החבר'ה שלו. מה לעשות? אתן ממש עוזרות לי אז תודה רבה וסליחה שאני מציקה... רוני

למעלה