כמה שאלות

דניאל1998

New member
כמה שאלות

שלום. שנים רציתי להיות מתופף, ואני יודע שזה תחביב יקר. הרבה זמן לא התחלתי עם זה כי לא היה לי זמן. בכל מקרה יש לי כמה שאלות. 1. כמה עולה בכלל התחביב הזה של להיות מתופף? כמה עולה מערכת? שיעורים? לבנות חדר אקוסטי? אביזרים? וכו'... אני קצר בכסף לכן אני לא בטוח אם כדאי לי להתחיל עם זה עכשיו. 2.נניח שאני קונה מערכת תופים... איזה מערכת לקנות? שמעתי שיש הרבה הבדלים בין המערכות, הגודל של התופים שבהם, האיכות, העמידות? איזה חברה לקנות? אילו עורות לקנות? 3. מאיפה כדאי לקנות את המערכת בהנחה שאני גר בתל אביב? האם כדאי לקנות באינטרנט? באי-ביי אולי? 4. האם אפשר ללמוד את זה לבד? אני די כישרוני בדרבוקה, יש לי חוש קצב, ואני קצר בכסף. מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני מתחיל? תודה מקרב לב

TAMIR182

New member
מה זה אומר קצר בכסף?

אתה יכול להביא מציאות כמו מערכות ב 500 שקל למתחילים לא חייב להתחיל עם סט של 10 אלף. ופשוט ללמוד לנגן לבד(לא הכי מומלץ) כדאי לקחת כמה שיעורים אצל מורה כדי לקבל את הבסיס כמו שצריך.כמו החזקה נכונה של המקלות.איך לתת את המכה.איך לשבת על הסט בצורה נכונה וכו'. תן את התקציב המקסימלי וניראה איך אפשר לעזור.

cheshire catz

New member
עזוב

יש לך יומולדת לך תנוח השאר יענו לו

דניאל1998

New member
בוא תגיד לי אתה

כמה בערך עולה לבנות חדר אקוסטי? יש לי מקלט סגור במרתף (בית פרטי), כי אני יודע שאני לא אקנה מערכת תופים אם לא יהיה לי חדר אקוסטי כדי שלא יפריע לשכנים ולהורים. בוא נגיד... 2000 למערכת?? יש מצב ?? המקלט זה בערך 2 על 3-4 מ', והוא מוקף קירות בטון בעובי 20 ס"מ.

Crazy Diamond85

New member
חדר אקוסטי

זו השקעה די גדולה ומאוד יקרה, לאו דווקא כל מתופף בונה לעצמו חדר אקוסטי (מה לעשות צריך להתגמש) מה שכן כדאי לך קודם כל להתחיל ללמוד ולראות איך אתה זורם עם זה...

ringo rulz

New member
אוקיי

1.לשאול כמה עולה מערכת זה כמו לשאול כמה עולה מכונית..יש המון תשובות..מערכת למתחילים יד שניה ברמה טובה יכולה לנוע מ1000-3000. אתה לא חייב חדר אקוסטי קודם כל, אבל אם תבחר אז זה עסק מאוד לא זול. שיעור נע בין 70-150 תלוי כמובן במורה. 2. אתה ממהר מדי..שב עם מורה, תחליטו בהתאם למה שיותר טוב לך...תמיד תוכל להעזר בנו..עדיף שתקנה חברות מוכרות וטובות כמו MAPEX ,Pearl, DW ולא מערכות כמו centory ו SX , אם אתה רואה מערכת חדשה שהמחיר שלה הוא בסביבות ה1000 ואני שוב אומר -חדשה, אז כנראה שהרמה שלה לא מספיק טובה... 3.איביי זה אתר מחו"ל ואני אישית לא הייתי ממליץ לך לקנות משם מערכת מתחילים, כי אתה סתם תסתבך...אני ממליץ על חנויות כמו מרום (רמת גן) בודגוב (ת"א) וחלילית (יפו). או יד שניה..פה יש שרשורי מכירה קניה, וגם יש את האתרים YAD2 והומלס. 4. עדיף לך מורה. מאוד עדיף, למניעת טעויות, פיתוח חוש קצב ולמידה נכונה...גם חבל להפצע כתוצאה מאחיזה לא נכונה.

MrBurns

New member
תיקנה ממני מערכת!

ממני!!!!!!! מאפקס וונוס 5 שני קראשים הייאט ורייד לפרטים 0523091386

רמי האן

New member
מה שאתה צריך זה מורה טוב

מורה יבדוק את הכישרון האמיתי שלך, ימליץ לך על מסלול לימודים ויוכל (כמובן) לייעץ לך גם בכל מה שקשור לציוד. אם תנסה ללמוד הכל לבד, רוב הסיכויים שתיתקל במכשולים ובקשיים רבים. אתה צריך מדריך שיוביל וינחה אותך וכך תחסוך מעצמך את המכשולים והקשיים הללו. ההשקעה במורה ובתהליך הלימוד תחסוך לך כסף רב בכל תהליך של ניסוי וטעייה. בכל מקרה - שיהיה בהצלחה!

רמי האן

New member
אני לא מלמד

אבל אני מקווה שאוכל פעם, כשאהיה גדול, לחזור ללמוד כדי להשלים את כל מה שהחסרתי ולתקן את כל הטעויות שעשיתי כשחשבתי שאני יכול בלי ללמוד...

offry13

New member
אז ככה

1. אין תשובה לכמה עולה מערכת.. אתה לא צריך להתחיל עם מערכת באיזה מחיר מפוצץ, אני ממליץ לך לחפש מערכת יד שנייה טובה (אם אתה קצר בכסף).. זה יעלה לך בסביבות ה1000-3000 בערך. תבדוק חברות כמו MAPEX, PEARL.. אין לי כרגע רעיונות לחברות עם מערכות מתחילים שיתאימו לך כרגע.. בכל מקרה תיזהר מכל מערכת בלי שם, או עם DB וSX.. גם סנצ'ורי וPEACE.. אני מעדיף להתרחק מניסיון אישי.. אם אתה רוצה שאני ארחיב על זה, בכיף חדר אקוסטי זה דבר יקר, לא יודע אם הייתי הולך על זה כרגע שיעורים נעים בסביבות ה100 שקל לדעתי, תחפש לפני הכל, לפני חדר אקוסטי ומערכות, מורה טוב שאתה מסתדר איתו.. אחד שממליצים עליו :] אביזרים, זה כבר תלוי.. כמו מערכות אפשר להגיד.. יש מקצועי, יש מתחילים, ותמיד יש מתחילים עם צליל טוב ולהיפך :] אביזרים למתחילים בדר"כ יגיעו עם המערכת, מצילות פשוטות, כנ"ל סטנדים וכל השאר.. 2. על זה בערך עניתי קודם.. ממה כדאי להתרחק ומה כדאי לראות.. וזה כמובן לדעתי, לא יודע אם מישהו יחלוק עליי פה :] יש הבדלים בעורות ובמערכות, אני לא ממש יכול להמליץ על עורות מסויימים.. הדגם שאני משתמש בו הוא דגם מתחילים משומש מאד, אני מנגן איתו כבר את השנה הרביעית שלי, והמערכת מתחילה את השנה השישית לחיים שלה.. אין לי בעיות איתה בכלל.. הדגם הוא MAPEX VENOS, נראה לי שהדגם היותר חדש זה מאפקס V.. לא סגור על זה 3. לקנות מערכת מתחילים באי ביי לא כדאי לדעתי.. באינטרנט אתה יכול לחפש באתרי יד שנייה (YAD2, WINWIN, אקט מוזיקלי, הומלס).. חנויות באיזור שלך זה החנויות האלה: בודגוב (ת"א), חלילית (יפו), מרום (רמת גן) וכלי זמר (כלי זבל, ת"א בדיזינגוף סנטר).. 4. לדעתי כדאי לך ללמוד עם מורה כמו שכבר אמרתי.. לפחות בהתחלה, ילמד אותך את כל הבסיס (ישיבה נכונה, אחיזה נכונה, איך לגשת לתופים וכו')... טוב אז אני מקווה שעניתי :] אם אתה רוצה עוד משהו אין שום בעיה

למעלה