כמה שאלות!

מאמי49

New member
כמה שאלות!

1.נכון שנוסעים לבלוי נגיד לקנות בגדים ודברים כאלה.. אז איך אני מכנה את המכונית בחניון? 2.יש קוד לתאומים? 3.איך אני יכולה להפוך לאיש זאב,לערפד..? 4.סימס H&M זה תוספת? כמו נייטליף.?? 5.קרה לי שאיש עף לעבודה משום מקום זה הגיוני בכלל? 6.אפשר ללדת בבית חולים,לבנות וזה היה טוב? 7.נכון בסרטן בהתחלה יש כזה מסוק למה אין אותו במשחק? מקווה שתהנו לי לכל השאלות :]

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

1.נכון שנוסעים לבלוי נגיד לקנות בגדים ודברים כאלה.. אז איך אני מכנה את המכונית בחניון? את לא יכולה. 2.יש קוד לתאומים? כן, אחרים יתנו לך אותו כי אני לא זוכרת אותו ולא משתמשת בו. 3.איך אני יכולה להפוך לאיש זאב,לערפד..? איש זאב- בתוספת חיות את פוגשת בלילה זאב- כלב עם עיניים בוהקות. תתחברי איתו. ערפד- בנייטלייפ תפגשי ערפד בדאוןטאון, תתחברי איתו והוא ינשוך אותך. 4.סימס H&M זה תוספת? כמו נייטליף.?? זה מיני תוספת. זה מביא רק חפצים ולא שווה ת'כסף. 5.קרה לי שאיש עף לעבודה משום מקום זה הגיוני בכלל? כן, יש עבודות שכן. 6.אפשר ללדת בבית חולים,לבנות וזה היה טוב? לא. 7.נכון בסרטן בהתחלה יש כזה מסוק למה אין אותו במשחק? יש אותו בדרגות הכי גבוהות בעבודות מסוימות.

למעלה