כמה שאלות...

כמה שאלות...

אומנם שאלתי בשירשור שאלות למנכל של יס או מה שזה לא היה אבל אני לא יודעת מתי הוא יענה,, אממ גיבורים, יש סיכוי שיהיו לעונה שידורים חוזרים לפני שתגיע עונה 2? כאילו יום-יום פרק או משהו בסיגנון? כנ"ל לגבי האנטומיה, אחרי השעונה תגמר יהיה שידורים חוזרים ל3 העונות? מטבחי הגיהנום עונה 3 נרראה לי, תגיע לערוצים? מתי? תודה

ועוד שאלה בקשר לפרק האחון של גיבורים

[אני רואה לא בעיקביות גיבורים, בגלל זה שאלתי על השידורים החוזרים] להבנתי משהו, בפרק האחרון [שראיתי היום] פיטר ונייתן עולים לשמיים כדי שפיטר יתפוצץ שם אבל לפני כמה פרקים היה כאילו "אחרי חמש שנים" ושם הראו מה קרה אחרי שפיטר התפוצץ לא בשמיים ומלא אנשים נהרגו וכל זה אז למה הראו לנו מה קרה אחרי חמש שנים אחרי שהוא התפוצץ על הארץ, אבל עכשיו הוא עף להתפוצץ בשמיים? וגם למה ניית'ן בכלל עלה איתו לשמיים? פיטר יכול לעוף כי הוא הרי ספג כבר את הכוח של ניית'ן, לא? ואממ, בקשר לעונה הבאה, פיטר יהיה בה? [אחרי הכל יש לו את הכח של קלייר, להירפא]

4hilla4

New member
תשובה

ה-אחרי 5 שנים. זה היה קורה אם הפצצה היתה מתפוצצת על הארץ. אבל לא רצו להרות לנו שפיטר יעלה לשמיים ויופוצץ את הפצצה.. זה הייתה אמורה להיות הפתעה... נייתן עלה איתו לשמיים כי פיטר לא יכול להשתמש עם הכוחות שלו שהוא עומד להתפוצץ. האם פיטר יהיה.... נחכה ונראה

../images/Emo58.gifהודעה מעליי מכילה ספוילר לפרק האחרון

והתשובה לשאלתך - הם שינו את העתיד.

GD ROCKS

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gifכנסוו!!!!!!!!!1111

נפתחה קומונה חדשה ללהקה Brand New מוזמנים להיצטרף~~
http://www.tapuz.co.il/communa/addMsgCommuna.asp?Communaid=27188

TheLost

New member
תשובות

סביר להניח שיהיו שידורים חוזרים ל"גיבורים" ול"אנטומיה" אבל תשובה טובה יותר נקבל באמת ממי שיענה על השאלות שכתבנו, אין מה לעשות, צריך סבלנות. העונה השלישית של "מטבחי הגיהנום" תגיע לערוצים, עוד לא ידוע מתי.

למעלה