כמה שאלות..

כמה שאלות..

אני עומדת בעז"ה לרדת לאילת יום ראשון..ולקנות משם 6 דיסקים+דיוידי ..:] עכשיו...:: איזה דיסקים של קווין לקנות [רק 2..הארבעה האחרים של אמנים אחרים...] ? ** איזה דיוידי של קווין לקנות ? [גרייטיס היטס,,וומבלי,,וכו'..]. ** התבלטות קשה-- גאנז' או נירוונה ? איזה לקנות ?! ואיזה דיסק של אחד מהם..? ** מצטערת על השאלות הטיפשיות..

stupid F R O G

New member
../images/Emo105.gifלדעתי, [זו רק דעתי]

2 דיסקים של קווין-
גרייטסט היטס [הרגיל.. לא 2 או 3]
יש עוד דיסק שאני לא זוכרת איך קוראים לו.. העטיפה כחולה ויש רק את הסמל של קווין בחום בהיר [תעזרו לי עם השם] אני הייתי הולכת על וומבלי.. וגאנז מקווה שתשמעי לעצתי:)

יש לי את כל הגרייטיסים היטס :|||

ואת a night at the opera ואת sheer heart attack. אבל גם לי נראה שאני לי שאני ילך על גאז'. יש לך רעיון לאלבום השני ?:] בכל מקרה תודה רבה !

stupid F R O G

New member
הא.. התבלבלתי עם הדיוידי:)../images/Emo105.gif

לא יודעת, אניא גיד לך את האמת, אני לא ממש מתעמקת באלבומים שלמים שלהם מכל אלבום אני מכירה ואוהבת כמה שירים בודדים.. ככה שאני לא יכולה להגיד לך אני קונה דיסקים לפי כמות השירים שאני אוהבת ומכירה שם.. כל עוד את מכירה את השירים שיש בדיסק ואוהבת אותם ו\או המליצו לך הרבה עם הדיסק, אז לכי על זה:) תהני באילת.. מקווה שתמצאי דיסקים שתאהבי:)

y o u a n d i

New member
אוקי,

תלכי על ג'אז ועל Innuendo(זו דעתי) דיויד- וומבלי נירוונה-nevermind, למה לא גאנז? בגלל שהשירים שלהם שאני אוהב לפות מפוזרים בכמה אלבומים ובנירוונה כל הלהיטים נמצאים בNevermind.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif דעתי.

דיסקים - אינאונדו וג'אז. דיוידי - וומבלי!!!!! גאנז כמובן!

למעלה