כמה שאלות...

borisgrushko

New member
כמה שאלות...

קודם כל אני חדש פה, אז היי לכולם! ראיתי שעונים פה ברצינות אז רציתי לשאול כמה שאלות קטנות: התחדשתי לאחרונה(היום!) במייפקס ונוס. המערכת לא במצב כזה מזהיר ואני מנסה להפוך אותה לראויה לנגינה. א. אם חסרים לי לאגים בבאס, האם ניתן לרכוש אותם?(אם מישהו יודע בכמה, אני מאוד אעריך את זה) אם לא, האם ניתן "ליישר" את המערכת באמצעים מאולתרים(הלאגים הם למטה...) וכמה זה יפגע בסאונד שלה? כנ"ל לגבי הולדר לבאס. ב. הסנר שבא עם המערכת הוא מדגם chromium- מישהו יודע האם מדובר בדגם הסטנדרטי של הוונוס?(ואם לא-- האם זה טוב או רע?) ג. המערכת באה עם 4(!) טאמטמים, שניים מקוריים של הוונוס בגדלי רוק, ושניים של פרימיר(לא בטוח) בגדלי פיוז'ן. יש למישהו רעיון יצירתי לגבי חיבור הטאמטמים- בהנחה שיש לי סטנד הייהט ורייד בלבד, ואני לא יכול לקנות עוד אחד? האם סטנד אחד יחזיק שני קלאמפים ושני טאמטמים, והאם יש קלאמפים שיתחברו לסטנד הייהט? ושאלת השאלות-- האם שווה לי להתעסק עם זה.כלומר, האם בסופו של דבר אני אוכל לכוון אותם כך שהשוני ביניהם(הרי מדובר על שני זוגות בקוטר זהה) יהיה משמעותי מספיק? המון תודה מראש. זה נראה כמו פורום נחמד.

kfirshap

New member
לא הבנתי אם הגדלים שונים או לא

אחד רוק ואחד פיוז'ן זה אומר שרק 12' יש לך פעמיים קלאמפ אחד עם הולדר אני מאמין שהסטנד של הרייד יוכל לספוג, האם יש לו רגליים כפולות? לגביי הלאגים והברגים - לך תקנה! זה לא כל כך יקר. אל תאלתר חבל לך על המערכת

borisgrushko

New member
בעיקרון אתה צודק...

אבל מדדתי שוב והגודל הוא אותו גודל. מה שכן, העומק הוא שונה ככה שברור שהטמטמים השניים הם לא של סט רוק. לגבי הרגליים הכפולות- אין לי מושג האמת.

kfirshap

New member
סליחה שאני מנצל"ש עליך - מי בא לכפר המוזיקה?

היום 9.8 אני אהיה שם! באיזה תאריך אתם באים? מי שמעוניין להפגש ולהרביץ אחד לשני לראות מי מתופף יותר טוב 0544978634 [אני מסנן את כל מי שלא מגניב]

dw drum

New member
תשובה לבוריס:

א.קודם כל תתחדש מאפקס ונוס היא אחלה מערכת לנגנים מתחילים(אלא אם כן אתה לא כזה..) חסרים לך לאגים או אומים? איך קנית בלי לאגים מי שרכשת ממנו הוציא את הלאגים? אם התשובה היא כן תתקשר לכלי זמר בת"א ושאל אותם האם יש לאגים של ונוס,אם זה אומים זה פחות בעיה כי סביר להניח שבכל חנות יש להם כמו אומים ספר..אני לא מציע לך להשתמש באמצעים מאולתרים משום שזה יפגע לך בסאונד כי התוף לא יהיה מכוון כראוי ואז זה ממש יהיה מעצבן בנגינה. ב. הסנר שיש לך הוא מאפקס שעשוי מכרום (מתכת מבריקה) מדובר בסנר של הליין הישן של הונוס כיום הונוס באה עם סנר עץ.זה לא בהכרח רע פשוט שלכרום יש צליל יותר רוקי שמגיע בעיקר לטונים נמוכים עם הרבה ביצים ואילו העץ יותר חם.. ג. אתה יכול לקנות שתי קלאמפים ולחבר אחד לסטנד הייהט ולשני לסטנד רייד ככה שיהיה לך סטנד אחד בצד ועוד סנקר בגובה הטמטמים. ד. תכוון אחד נמוך יותר זאת אומרת שלמטה הברגים יהיו משוחררים ולמטה יותר מתוחים ככה תגיע לצליל נמוך. ובטמטם השני תכוון הכל גבוהה זאת אומרת להדק את כל הברגים שהיו מתוחים וכך תגיע לגובה הטונאלי שאתה רוצה. אין בעד מה נשמח לעזור אם יש עוד שאלות.. שיהיה בהצלחה!

borisgrushko

New member
המון תודה!

אני לא כזה מתחיל, פשוט קצר(מאוד...) בכסף. המוכר הזהיר אותי שהמערכת לא במצב טוב, אבל איכשהו הצלחתי ברוב חוכמתי לפספס את זה שחסרים לה הלאגים. ד"א, הם אמורים להיות יקרים? לגבי הקלאמפ- אתה בטוח שיש קלאמפים שיוכלו להתברג גם על סטנד הייהט יותר מסיבי? הסטנד שלי הוא של טאמה והוא יותר עבה מזה של הוונוס. איכשהו כשניסיתי לחבר אליו קלאמפ או מיני בום זה לא כל כך עבד.

borisgrushko

New member
בדקתי, הקלאמפ עולה על ההייהט.

ככה שעכשיו נשאר רק לבדוק מה הנזק בכלי זמר מכל האבזור הנוסף...

borisgrushko

New member
טום הולדרס

אוקיי, עכשיו חזרתי מכלי זמר וגיליתי שהטום הולדרס שאני צריך לא מיוצרים יותר. מישהו יודע איפה אפשר לחפש בכל זאת? אני מדבר על הטום הולדרס דמויי הצינור, לא הדקים.

borisgrushko

New member
אני מנסה להמנע מזה

כי זה תמיד סיפור. מה שכן, יש לי כרגע שתי אופציות- לקנות כאלו של פרל ול"שפצר"- כלומר להלחים או לחבר צינור צר יותר להולדר המקורי, או לחפש אם נשאר משהו ב"טעות" בחנויות כלי נגינה לא-רשתיות. אה, ויש גם את מיוזיק סנטר שמחזיקים את אלו: http://music-center.co.il/site/index.asp?proID=1681, אבל אני לא יודע אם זה אותו הקוטר. אנסה לברר מחר. בכל מקרה, תודה!

1חרטטן

New member
בקשר לסנר

לי יש מאפקס מארס שזה דגם מתקדם יותר, וגם היא באה עם סנר chromium, מה שאומר שזה טוב, כי גם הדגמים היותר מתקדמים מקבלים אותו, ולפי מה שידוע לי גם בmars pro יש את זה והמארס פרו הוא אפילו לא למתחילים, אז זה בן בן זונה.

kfirshap

New member
אגב הסנר

בבצפר שלי יש צ'וריסום ואני שונא אותו תמיד חשבתי שזה כי העורות שאני מנגן איתם הם משהו לא מוכר והרשת דפוקה [אין מה לעשות להקת בצפר בלי תקציב הכל מאולתר] אבל לא! שמעתי גם בהופעה שמישהו הביא צ'וריסום מאיזה להקה מחיפה וממש שנאתי את הסנר הזה =\ לא יודע אולי עם כיוון נורמאלי ועורות נורמאלים ורשת נורמאלית הוא נשמע טוב...

borisgrushko

New member
זה עניין של טעם.

תראה, כמו שאמרו מעליי הסנר הוא סנר רוק מובהק. אחרי כמה ימים שבהם שמעתי אותו הוא נשמע לי מצויין. יש לו צליל מאוד חזק, הוא מאוד רגיש למכה ות'כלס נותן מה שצריך במקרה הזה. אם הצליל שאתה מחפש הוא יותר עדין, אז יכול להיות שתשנא אותו בכל מקרה.

kfirshap

New member
נצל"ש! יורד לעין גדי ואילת! שבוע שלםם

משהו שנקרא "כייפת תע"ש" מי שירצה לדבר 0544978634

למעלה