כמה שאלות

o0O0o

New member
כמה שאלות

1. איך מורידים חלודה מתופים? (מהרימים,סטנדים, פדל, וכו') 2. איך קוראים לשמן שאתם ממליצים לשמן איתו פדאלים? 3. יש לכם עצות לכיוון תופים, וטריקים לשיפור סאונד לתופים ולמצילות? (כמו הנייר טואלט למניעת הידהוד בסנייר וכו') כפי שהבנתם המערכת שלי נשמעת (ונראית) על הפנים, ואני צריך דחוף לטפל בה קצת... תודה

cheshire catz

New member
כמה תשובות

השמן הוא WD20 או משהו כזה, יש במאמרים מאמר על כיוון תופים

נצל''ש

איפה ניתן להשיג ויסטה לייט בארץ? אני יודע שבוזין מכר פעם אבל הפסיק עקב הפסדים (מן הסתם, 25,000) אני פשוט צריך חלפים לפלור טום.... באיביי לא עושים משלוחים לארץ... באסה רצינית... :)

WinterZ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ת'צוחק ? המערכת אקריליק הראשונה של לודוויג! האגדית של בונהאם השפיץ !!!! אחלה מערכת לפי הסיפורים.

drums123

New member
אההה

לא ידעתי שזה השם. מה שכן בוזין מוכר כאלו מתצורת בוזין, אני לא בטוח שלודוויג.

dw drum

New member
לא הוא גם מוכר של לדוויג אני בטוח ב100%

הייתי שם שבוע שעבר והייתה שם מערכת כמו של בונהם עם תויות של לדוויג...

dw drum

New member
בוזין עדיין מוכר ויסטה לייט

הייתי שם שבוע שעבר והיו לו שתי סטים כמו של בונהם בצבע כתום , וגם סטים שלו תקפוץ לשם ותראה..

OmriZ

New member
כמה תשובות לי אליך!

1. איך מורידים חלודה לתופים: מנסיוני האישי בניקוי אני יכול להמליץ. מפרקים כמה שיותר את התוף לחלקים, מורידים את הרימים (ע"י פתיחת הברגים שמחזקים את הרשת), מוציאים את העורות, מפרידים את הברגים לאומים וברגים ומתחילים לעוד. קונים WD-40, שזה סוג של שמן שהתפקיד שלו הוא לשמור על חלקים נעים שלא יחלידו וגם מוריד חלודה. מתיזים מהשמן על חלקי המתכת בלבד! לוקחים איזה סקוטצ' (משהו לא עדין מדי ולא חזק מדי שיסרוט את התוף) ומתחילים לשפשף, לפעמים זה לוקח די הרבה זמן עם החלודה קיימת הרבה זמן. אההה שכחתי משהו חשוב, רצוי לפני הניקוי לנקות את התוף מאבק שהצטבר, ותאמין לי שיש הרבה אבק על התופים. 2. השמן לשמן איתו, זה אותו שמן WD-40, זהו שמן שמשמש במקור לשימון של שרשראות, צירים של דלתות וכל דבר בבית שעשוי ממתכת ועושה חריקות, אז להתיז קצת ולשמן את השרשרת של הפדאל. 3. טריקים לשיפור הסאונד... אז ככה "הטריקים" האלו שאתה מדבר איתם, זה לא בדיוק טריקים, זה יותר שיטה או לעצלנים שלא מצליחים לכוון את התופים, או ומשהו אחר לגמרי, אנשי סאונד שבעיקר בהקלטות רוצים להגיע לסאונד מסויים מהתוף וע"י הוספת חתיכת בד, או נייר דבק מיוחד בעצם אוטמים את הסאונד של התוף. לדעתי לא כדי לך לשים כאלו, קנה עורות נורמליים, תנסה להעזר במורה או חבר לכוון את המערכת ותאמין לי שזה יצא סאונד הרבה יותר טוב. הוספת בדים וכו' בעצם אוטמת את התוף ומוציאה סאונד שהוא אטום ובקצר, כלומר לא מהדהד. זה כאילו אונס את התוף לסאונד מסויים ולא ממש טוב. אם יורשה לי לשאול איזו מערכת יש לך?! לי יש מערכת די פשוטה (Mapex V), אחרי קניית עורות טובים (Remo pinstrip) וכיוון מושקע ומוצלח הוצאתי סאונד מעולה מהמערכת, הסאונד הכי טוב שהייתי יכול להוציא מהמערכת. יש לי מצילות איכותיות ולא זבל, וסנר לא של המערכת ותאמין לי שהמערכת נשמעת פצצה. הוספתי פה שתי תמונות של הסנר שלי לפני ואחרי, את הסנר קבלתי במתנה מחבר, הוא שכב אצלו בארון הרבה שנים (זהו סניר של יאמאהה ממתכת מלפני הרבה שנים, זהו סנר מקצועי שפעם עלה הרבה כסף...) וקיבל חלודה, קורוזיה, המון אבק. עבדתי עליו כמו שצריך, קניתי חלקים חדשים, רשת, כמה ברגים שהיו חדשים וכמובן עורות חדשים. התוצאה לפניך. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות נוספות עומרי

drums123

New member
אחי רוב הקורוזיה נשארה.

טיפ מאבי דיאמונד: לשים את המתכות בדלק\נפט לכמה ימים להוציא, לשטוף ולנגב, והפלא ופלא הכל יורד.

pitamarliz

New member
מישהו יכול לאשר שזה באמת פועל?

וגם- זה פועל גם על מצילות? :>

drums123

New member
אל תנסה את זה על מצילות

יש דרכים אחרות לנקות מצילות

Gutterball

New member
על מה אתה מדבר?

איפה אתה רואה קורוזיה? זה נראה מבריק ונקי, רק קצת שרוט...

למעלה