כמה שאלות........

poli88

New member
כמה שאלות........

קודם כל כבר ידוע כמה פרקים יש לעונה הזאת? ידוע אם יש המשך או שזאת העונה האחרונה?

rockarin

New member
הצילומים לעונה הזו ../images/Emo35.gif../images/Emo29.gif

בטח שהסתיימו . אחרת לא היו מוציאים אותה לאור . כל סדרה חייבת להיות מוכנה מראש עם הכל . אחרת לא יוציאו אותה לטלוויזיה . מבינה

לא נכון.

מצלמים גם תוך כדי שידור. למשלח-אם עכשיו בפרק 50 יכול להיות שמצלמים את פרק 90...

poli88

New member
אני זכר. :p ולא זה לא ככה אצל דרסט

תמיד הם משחררים טלנובלה תוך כדי הצילומים ויש איזה פער של איזה 50 פרקים בין השידור לצילומים.

איזה שטויות...

בטח שמצלמים. הם לקראת הסוף עכשיו כי מסיימים באמצע יולי, אבל מצלמים תוך כדי....

ילד רע 16

New member
הבהירו את הנק', אבל כדי להדגיש אז -

הסדרה משודרת תוך כדי שידור כדי לקבל ביקורות, משוב, הערות, הארות ולחוות במקביל לשידור את מה שקורה מסביב - טלוויזיה, אינטרנט, באזז, דיבורים וכו' .. תוך כדי שידור - אפשר לראות בזמן האמתי וחי על המסך את התוצר הסופי, וכך גם לשנות את התסריט והתכנים הבאים בהתאם למתרחש. חוץ מזה - שהסדרה מתרחשת במקביל לזמן האמתי שלנו - הצופים, כביכול. היא מתכתבת עם התעשייה, הברנז'ה, מסביב, נוגעת בכל מיני תחומים/נושאים וכו'..

jack 1

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif

מישהו ראה את הפרסומת לשבוע הבא של האלופה?
מראים שם את סער נכנס לחדר במלון וברצפה יש מכתב ממיטל!!ואז כתוב כזה "באלופה,אפילו המוות לא סופי"

Black Jane

New member
דעתי כדעתך../images/Emo13.gif (מכיל ../images/Emo58.gif)

ושאלון(ה) יחזור כבררר

rockarin

New member
אני חושבת שיש המשך לעונה .. כאילו ..../images/Emo29.gif

תהיה "האלופה 3" .. איך שהוא הגיעו לרמז הזה בחדר הלבשה .. אין לי כ"כ איך להסביר .

אסי אמר פשוט "האלופה 3"../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

ניראה לי ביום הזה שהזמינו את המלהק אז הוא אמר אולי הוא ילהק אותכם לאלופה 3 אבל הוא סתם אמר כי יש כבר מתחילים ללהק את הטלנובלה החדשה שתיהיה ויקראו לה 'הדוגמניות' יענו אסי סתם צחק כזה צריך לדעת מתי הוא רציני ומתי הוא סתם מחרטט

למעלה