כמה שאלות ....

הדס2671949

New member
כמה שאלות ....

מי כתב את Breakthru? מישהו יודע על עוד דיסקים שרוג'ר הוציא חוץ מהשניים הידועים? מישהו יודע איפה אפשר למצוא קטעים של קווין ביפן משנות ה-70, חוץ מיוטוב? תודה מראש. ד"א, ידעתם שרוג'ר שצעירותו צבע בטעות לירוק כי החמצון לא הלך טוב? או יותר טוב, פרדי לא הסכים לשים שיר של רוג'ר בתקליט: A Night At The Opera, ואז רוג'ר נעל את עצמו בארון עד שפרדי הסכים. בלונדינית, או לא בלונדינית?

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo6.gif

אין לי מושג לענות לך על כלום, אבל מה שכתבת שרוג'ר נעל את עצמו בארון עד שפרדי הסכים קרע אותי. חח אני מדמיינת את זה... D:

רוג'ר נעול בתוך ארון..חזק!

מאיפה אתם יודעים את זה...? זאת רק אני שעוד לא יכולה לקרוא ת'מקורות מידע של קווין באנגלית, או מה..?

khammel

New member
תקראי דפים ישנים יותר בפורום

הארכיון של הפורום יכול להוות לך מקור לא רע למידע בתור התחלה

תודה רבה::] ../images/Emo45.gif אגב,

בחתימה שלך כתוב "אהבתם את מה שכתבתי? אולי תרצו לקרוא מפרי עטי?" (משהו כזה..) אז את כותבת סיפורים או שירים? סתם עניין אותי...

..

-אני לא יודע. - מה זה השניים הידועים? אני יודע שיש לו את האלבום עם העטיפה של החייזר ושהייתה לו גם להקה - The Corrs - יש מדי פעם אפשרות להוריד הופעות [וידאו/אוידו] באתר Queenzone.com, אולי תמצאי שם. בהצלחה

khammel

New member
תשובות מהרשת

את עיקר המילים כתב רוג'ר. דיסקוגרפיה של רוג'ר ניתן למצוא כאן: http://www.pemcom.demon.co.uk/queen/ (לגלול למטה לתמונה של רוג'ר. יש שם רשימה של האלבומים). להקת הסולו של רוג'ר נקראת The Cross ולא The Corrs שזו להקה אחרת לחלוטין. מקור טוב לבוטלגים של וידיאו זה קווינזון, כמו שכבר הוצע כאן. בוטלגים של אודיו ניתן לקנות באתר הרשמי של הלהקה.

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif חחח אפשר קצת מידע על זה שרוג'ר

נעל את עצמו בארון? O: ואיזה שיר זה היה? והצבע הירוק? לא מצאתי בארכיון.

skjg

New member
השיר הוא I'm In Love With My Car

ואין הרבה מה להוסיף, הם פשוט רבו על זה עד שרוג'ר נעל את עצמו בארון ופרדי הסכים. תגידו, גם לכם תפוז לא עבד היום בבוקר?

dudy1234

New member
פרדי מרקורי אוהב אנשים בתוך הארון..

אם אתם יורדים לסוף דעתי

חחח:] גמאני וגיסתי צחקנו על זה::]

חחח--אין פלא שהוא הוציא אותו משם

למעלה