כמה שאלות..

כמה שאלות..

אני מתחילה מחר שירות לאומי ועוד אין לי כרטיס. אני עוד לא יודעת אם אסע באוטובוסים פנימיים או לא. אם כן, לקנות כרטיסה, חודשי או כל פעם לשלם ולשמור קבלה? ולגבי ההחזר נסיעות עד שיגיע הכרטיס/נסיעות פנימיות. איך מקבלים את ההחזר? באיזו צורה? תודה^^

תשובות

הכרטיס נועד לנסיעות ברכבת בלבד {בלי בול } הם בול נסיעות בכול הארץ למעט אילת בתנאי שהמחיר יעלה את קוד 4 ומעלה את הכרטיס שירוות מקבלים שבוע אחרי ההתחלה אם את גרה בעיר שלך ומקום השירות שלך בעיר את קונה חופשי חודשי {אלה שגרות קרוב למקום שירות גם זכאיות להחז נסיעות} והם זה מחוץ לעיר כרטיסיה חופשי חודשי

חודש הבאה תקבלי נגיד 700 במקום נגיד 600

בגלל הנסיעות ככה הם מחשווים את זה אל תתני להם לעבוד אלייך הם יגידו לך הבסיס 500 ו200 זה החזרי נסיעות אל תאמיני להם כי היא תמיד נתנה לי 700 ועכשוו יא אומרת שהחזרי נסיעות זה כלול ב700 ש.:ח

GothicAngel88

New member
את יכולה

לנסוע במה שבא לך..את יכולה גם לקנות כרטיס מעבר אם בא לך ולנסוע איתו באוטובוסים- את מקבלת החזר של 216 ש"ח חופשי חודשי בסוף. אבל שוב, תלוי איפה את משרתת יחסית למקום המגורים שלך. לגבי הכרטיס, נותן רק רכבות חינם ולגבי אוטובוסים בינעירונים את צריכה לקבל בול מיוחד התקף ל3 חודשים. הכרטיס בתכלס משמש לזיהוי שאת באמת בת שירות לאומי.

למעלה