כמה שאלות.

TiKi PooH

New member
כמה שאלות. ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

שלום כולם. :) בתכנון שלי לעשות אינדרסטריאל, בגלל שאני רוצה אותו כבר הרבה זמן אני עוקבת אחריכם , ודי הבנתי משאלות של אחרים איך עושים אותו , ושהוא מצריך הרבה טיפול (כמו כל פירס אחר, כמובן.
) א-ב-ל אני לא רוצה לעשות אותו "בעיניים עצומות" וחשוב לי לדעת על הסכנות שבעשיית העגיל הספציפי הזה. כמובן שאני אשאל גם את הפירסר עצמו, בתקווה שהוא יהיה מספיק אובייקטבי ואמין ולא יחסיר פרטים, אבל חשוב לי לשמוע גם מאנשים שעשו אותו וצברו ניסיון. :) אז שאלה ראשונה- מהן הסכנות באינדרסטריאל, וכמה זמן בממוצע| סדגש| לוקח לו להחלים? עוד שאלה- כבר המון זמן אני רוצה נורא קעקוע של פגעסוס על הקרסול, שחור לבן, ושהזנב והרעמה יהיו בצורת להבה. בינתיים אני מחכה כי שום דבר לא לחוץ לי, מה גם שאני מעדיפה לעשות אותו בחורף ולא בקיץ עם הכלור והשמש. אני יודעת שזה לא ממש המקום, אבל אם למישהו יש תמונה בסגנון שתיארתי של פגעסוס, אני אשמח אם תעלו לפה, ואולי היא תיתן לפחות קצת השראה לסקיצה ראשונה. :) ותעשו לי טובה, אל תתחילו עם "את קטנה מדי לזה..." לא אמרתי שאני עושה היום או מחר, רק ביקשתי שתעזרו לי קצת, אני בטוחה שייקח לי עוד הרבה זמן להגיע לתוצאה, עם המקעקע ובלעדיו, זה בטח לא דבר שתיכננתי לעשות תוך שבוע.

TiKi PooH

New member
ידעתי שהתגובה הזו תגיע..../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אבל אני לא מבינה איך הולך הפורום שם.. הוא מבלבל אותי נורא. (

TiKi PooH

New member
תודה. ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

שאלתי גם שם, אבל בכל זאת אם מישהו פה יכול לדבר מנסיון אני אשמח, אני לא חושבת שחייבת דיעה מקצועית כדי לדעת כמה זמן לקח לפירס שלכם להחלים, ובטח שלא בשביל השאלה השנייה. :) תודה!

למעלה