כמה שאלות

idan0610

New member
כמה שאלות../images/Emo58.gif

1. כולם אמרו שבספר השישינגלה מדוע הארי לא מת באותו לילה שוולדמורט נפל. אני לא גיליתי בכלל. יכול להיות שפיספסתי משהו? 2. שמעתי ספויילר שסיריוס היה אמור לחזור בספר הזה. לא הבנתי איפה בדיוק הוא חזר. האם גם פה פיספסתי משהו?

idan0610

New member
../images/Emo58.gifאה ועוד שאלה

3. בספר אמרו שהמהדורה של "רקיחת שיקויים למתקדמים" של הנסיך חצוי הדם הודפסה לפני כ-50 שנה. איך זה יכול להיות שסנייפ הוא הנסיך חצוי-הדם אם הוא למד בהוגוורטס לפני הרבה פחות מ-50 שנה?

perin

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

הספר היה שייך לאימו של סנייפ, שהעבירה אותו אליו.

perin

New member
תשובה (מגלים למה לפני הרבה ספרים)

1. מתי שוולדמורט בא להרוג את הארי, אז לילי (אמא שלו) הקריבה את חייה כדי להציל את הארי. כתוצאה מכך הופעל כישוף עתיק שוולדמורט לא הביא בחשבון, כישוף שהעניק להארי הגנה קסומה מפני וולדמורט (כל עוד הוא נמצא ליד מישהו שיש להארי קשר דם איתו, ורק עד גיל 17) כתוצאה מכך, הקללה פגעה בהארי, אל לא הרגה אותו ובמקום זה חזרה לוולדמורט עצמו.2. עבדו עלייך.

idan0610

New member
אל יכול להיות שעבדו עלי

שמעתי את זה משתי מקורות שונים שלא מכירים אחד את השני, ובעם בכלל לא יודעים שאני שמעתי את זה. שמעתי מישהו אומר שסיריוס מעולם לא מת כי הוא בעצם לא לגמרי היה פעם חי. לא זוכר בדיוק.

ToryMaster

New member
המ ../images/Emo58.gif

המשםט על סיריוס מתאים למה שלמדנו על וולדמורט במשך כל הספרים האלה. בכל אופן, סיריוס לא מוזכר ביותר מכמה מילים בספר הזה, אז חד וחלק מי שאמר לך את זה טעה. אני דוגלת בתיאוריה שהם קראו מידע לא נכון במקום כלשהו.

למעלה