כמה שאלות...

כמה שאלות...../images/Emo58.gif

1} במה ראול חולה? הוא בכלל חולה? 2} מה יקרה עם קרטר יגלו אותו ואת מה שהוא עשה לניק? 3}האם זה נכון שטרישה תרצח את רייאן? 4}מאק וג'ייטי יהיו ביחד? מה עם מאק ובילי הם לא יחזרו?

Regina Phalange

New member
הרבה הרבה ../images/Emo58.gif

1. סכרת, עד כמה שאני זוכרת.. אבל כדאי לבדוק את זה שוב 2. קרטר יתגלה, וורטון יהיה זה שיחשוף אותו אבל עד אז הוא יספיק כמעט לאנוס את שרון. ויקטור, "האביר על הסוס הלבן" יציל אותה ברגע האחרון. shocking, isn't? 3. כן, ביום החתונה שלו עם ויקטוריה.. היא תתחפש לכלה וכשריאן יוריד את ההינומה ויבהל (ממש מחזה מפחיד
) ויקטוריה תתפרץ לשם וטרישה תנסה לירות בה, אבל ריאן יספוג את הכדור וימות בבית חולים. 4. מאק ובילי יחזרו, ואז יפרדו שוב, עד כמה שזכור לי... לא סגורה על הפרטים, כי הם לא מעניינים אותי
, אז לא קראתי אותם.. ספוילרים שנתיים מפורטים יש כאן: www.soapcity.com

Regina Phalange

New member
../images/Emo58.gifאו או או, נזכרתי בעוד משהו

אבל זה ספוילר מטורף, אז רק למי שאוהב אותם מטורפים
קרטר יתגלה, ויהיה בבית חולים (לא זוכרת באילו נסיבות), ואז ניק ייכנס, קרטר יתאבד- יוציא את צינור ההנשמה שלו, וישים אותו ביד של ניק, וכך הוא יפליל אותו שוב. יזרקו את ניק לכלא שוב, ו-וורטון וקאסי יתחננו לשופט בטענה שקרטר/מאט היה מספיק מטורף ושנא את ניק מספיק כדי להפליל אותו שוב וניק ישוחרר. הסיפור הזה עוד יהיה מספיק ארוך...

ממ..אני יכולה לענות לך על שאלה 4

מאק ובילי יחזרו, זה לא יקרה כ"כ בקרוב.. את שואלת את עצמך למה לעזאזל, כי מאק ראתה את הקלטת כבר ויודעת את כל הפרטים..אבל מה לעשות שתסריטאי צח"מ אוהבים למשוך ולמשוך,אז . . . בקיצור.. עוד החודש בריטני תכנס לביתן הבריכה ותשמיד את הקלטת, כדי שלא יהיה סיכוי שבילי יראה אותה ויגלה את האמת. אבל אז [עוד חודש בערך] מאק תעבוד עליה ותגיד לה שהיא הכינה עותק מהקלטת, מה שבעצם לא נכון, אבל בריטני סתומה כה? כולנו סגורים על זה כבר.. אז היא האמינה לה.. ושפכה את כל האמת בפני בילי, כי היא חשבה שגם ככה יש קלטת אז עדיף שהוא ישמע את זה ממנה, וככה בעצם בילי מגלה את האמת. זמן קצר אחרי המקרה הזה, בילי ומאק חוזרים בפרק מרגש במעלית לא להפסיק את הפרק במעלית! חח..ראיתי את הפרק אולי 20 פעם במחשב, אבל אני יכולה להבטיח לך שגם שהוא ישודר בארץ על המסך אני לא אפספס אותו,שווה!

כמובן שמה שכתבתי למעלה הוא ספוילר

ו.. שכחתי להוסיף משהו. אחרי כמה זמן שהם יצאו.. אז הם יפרדו כי מאק לא תסכים לשכב איתו.. לא שהוא לחץ או משהו,פשוט הם היו מספיק זמן ביחד והוא הרגיש שהוא אוהב אותה ובלה בלה [אין מה לעשות, לא יכולה ללכלך על הבנאדם
] ואח"כ שוב יחזרו.. ואחרי כמה שנים טובות, ממ..לא כ"כ טובות כי בילי הוא כבר לא בילי! [כלומר, החליפו שחקן
] בקיצור,אחרי כמה שנים הזוג מתחתן ובלילה שאחרי החתונה ג'יל נכנסת לחדרם ומודיעה להם ש...... הם בני דודים! וזהו

Regina Phalange

New member
../images/Emo58.gifזה לא עורר סערה כלשהי

באמריקה? ז"א, בדרך כלל הזוג מגלה את הדברים האלה הרבה לפני שהם מתחתנים, ואילו כאן זה אחרי שהם מימשו את הנישואין... זה לא עשה בלאגן שם? בני דודים שוכבים וכו'?
ומי לעזאזל חשב על הקו הזה בעלילה? (ג'יל וקתרין..) שיפוטר לאלתר

Kalla

New member
../images/Emo58.gif הלו? שכחת?

מדובר במאק ובילי, הזוג התמים ביותר בטלוויזיה, אם לא בעולם כולו. ברור שהם עוד לא יממשו כלום.

Kalla

New member
../images/Emo58.gif אגב, נראה לי שעם שני אלה

אפילו אחרי 20 שנות נישואין עדיין כלום לא היה קורה.

תשובה:

הם רצו לשכב בליל החתונה, אבל בדיוק בלילה הזה ג'יל נכנסה לחדר שלהם ואמרה להם שהם בני דודים כדי שלא יעשו טעות . . .

Kalla

New member
../images/Emo58.gifעדיין, עצם העובדה שלא מימשו

את אהבתם עד אז מתמיהה ביותר.

אור2221

New member
בתכלס

זה לא מאוד נדיר בארצות הברית שבחורה בת 20 בתוך קשר רציני ומחייב עדיין תהיה בתולה מתוך עיקרון, שלא בהכרח קשור לדת. בישראל, לפחות מתוך היכרותי המוגבלת, התנזרות מתוך קשר רציני היא בדרך כלל דתית, בארצות הברית זה לא תמיד עובד ככה. זה מאוד מתאים למאק (ויש לזה גם סיבות שעוד נגלה...) ולאישיות שלה, אז זה לא מאוד עיצבן אותי.

dvd3434

New member
כמו דונה מרטין

מימי בוורלי הילס העליזים. I'M SAVING MY SELF טוב- האבא היה הבמאי....דאג לדמות הSAINT GOD שלה

אור2221

New member
או..

אצל דונה זה בהחלט היה עניין של דת, היא היתה קתולית למיטב זכרוני, היתה הולכת עם שרשרת צלב וכו'.

dvd3434

New member
אצל דונה?

זה היה בגלל אבא מרטין, עורך התוכנית- לא?

למעלה