כמה שאלות

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
כמה שאלות ../images/Emo58.gif

יש לי כמה דברים שאני לא מבינה: 1. מרלנה הרי אמרה שהיא הרוצחת בפני אליס וכשהיא ננאבקה עם ג'ון במרפסת אז איך זה שהוא הביא את האטי כרוצחת? 2.עכשיו ששון ובל התפייסו הפיוס כולל גם את ההצעת נישואין ולמה הוא ירצה לעזוב את העיר?

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

1.הוא אידיוט,הוא אמר שמרלנה פשוט אמרה לו מה שהוא רצה לשמוע..למרות שזה בכלל לא הגיוני,הוא פשוט מחפש דרכים להוכיח שזו לא היא.. 2.אחרי ששון ובל התנשקו והתפייסו אחרי שהם חשבו שמרלנה היא לא הרוצחת,ואחרי שהם הבינו שהאטי לא יכולה להיות הרוצחת אז שוב יש בינהם מין מרחק כזה..ולכן שון רוצה לעזוב את העיר,בזמן שג'אן מתכננת לחטוף אותו או משהו[היא בנתה כלוב ענק בבית שלה שאני מניח שהיא מתכננת לכלוא אותו שם עד שהוא יתאהב בה].כאשר בנתיים בו והופ מתחילים להיות דאג וג'ולי ומנסים לפייס בין בל ושון,הדאגה העיקרית שלהם אחרי המוות של אליס היתה העובדה שאם מרלנה היא הרוצחת זה ישפיע על היחסים של בל ושון..

אוקיי אני כבר רואה את העתיד..

ספוליר.. יש לי שני אפשרויות למה שיהיה: א. בופ יצליחו לפייס בין של,ואז שון יחליט לא לעזוב. האפשרות המועדפת בעיניי.הא וההצעת הנישואין תהייה עוד בתוקף,ואז יהיו הכנתו לחתונה.. החתונה..והם יחיו באושר ועושר בלה בלה בלה ב. שון יחליט לעזוב את העיר, ג'ן תחטוף אותו. ואז זה יוודע לבל, והיא לא תוכל לחיות עם זה שהיא לא יודעת מה הולך איתו,ולתך לחפש אותו. באותו זמן שון יבין כמה שהוא אוהב את בל ולא יכול לחיות בלעדיה. ואז או ששון יצליח להשתחרר מהכלוב, או שבל תשחרר אותו. והאפי אנד

rex2

New member
אני מקווה

שזה יהיה אחד משתי האפשרויות ולא משהו אחר שיהיה רע

i love gina

New member
אווו-אופציה ב' בבקשה!!!ספוילר

וואי, זה יכול להיות ממש שווה.. ג'ון תכלא את שון בחדר סודי/כלוב ואני כבר רואה אותו קורא לה משוגעת וכיוצא בזה, היא תגיד שהיא סה"כ אהבה אותו ואף אחד לא יחפש אותו כי כולם יודעים שהוא עזב את העיר, ואף אחד לא יודע על ג'ן... חוץ מניקול... ואז איכשהו בל תדע מג'ן בסוף, מבריידי, ובריידי יודע על ג'ן מניקול שאוהבת אותו.... ואז בל תציל את שון... אבל החתונה תהיה בשלב הרבה יותר מאוחר.. הם צריכים לעבור 1001 מכשולים כמו בופ ומרלג'ון עד היום המיוחל... עוד יש להם לעבור את השלב שחושבים שאחד מהם מת, לא?

למעלה