כמה שאלות

XSuperKi11erX

New member
כמה שאלות../images/Emo47.gif

1. אבוקסיס לנבחרת?סופסוף הוא חזר......מה אתם חושבים על ה"ריב" עם גרנט 2. כפיר אודי-בהרכב/מחוץ להרכב/מחוץ לקבוצה 3. עומרי אפק-בהרכב/מחוץ להרכב/מחוץ לקבוצה 4. חיזוק?-אולי עוד זר(3 בקבוצה כרגע), או ישראלי? 5. אסי דומב-לזרוק בגלל פציעה?להשאיר בקבוצה?למכור ולהרוויח כסף? 6. יש שירים חדשים?רעיונות לעוד שירים? 7. אבוקות----->
או
8. תאומים- מלשין/התנהג כראוי? 9. כדורסל-מה אתם אומרים על כישלונו והעפתו המוקדמת של סדריק סאבלוס??? 10. עוד כדורסל-מארק סנפורד-עוד אכזבה/יהיה הצלחה גדולה
רשמו את הדעות שלכם ותודה!

west side

New member
ענת../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

החתימה מוקדשת לך
וילד.. אני לא מתכוון לענות לך, להתייחס אליך או כל דבר אחר היית מניאק חיפשת לריב ועוד לא עשיתי לך כלום לפני זה יש משפט..שאני שונא להגיד אותו אבל בכל זאת " יחס גורר יחס" תפנים!!!!! לילה טוב..ענת אני יגיב לך על המסר ששלחת לי תגובה ואני חושב שעשינו את זה יותר בשבילנו מאשר בשבילם, כי זה נותן ת'הרגשה הכי טובה בעולם שאתה יכול לתת למישהו אחר ולראות אותו מאושר, בטח במצב שלהם, אני ירחיב על זה מחר קצת במסר
לילה טוב ואדום
הכי טובה שיש לעזור ככה למישהו

west side

New member
חחחחחחחחחחחח

אתה דפוק לגמרי אתה אומר לי מה אני מחפש לריב? אתה זה שהצקת לי בלי סיבה על החתימה אתה אומר לי להיות נורמלי? את זה שלא נורמלי ובקשר לזה שאמרת שאת לא מפחד ממני - אתה לא אמור לפחד ממני פשוט אל תדבר איתי ואל כלום, אני לא חבר שלך, אני לא בגיל שלך ואני לא רוצה שומדבר איתך.

west side

New member
יענו עכשיו..

אין לך בעיות לקלל אותי ולשחק אותה יענו גבר אתה רואה אותי במשחק אתה סותם תפה שלך!! לא מעיז להסתכל אלי ולכיוון שלי בכלל

west side

New member
בונאה אחי הוא חולה נפש..

הוא התחיל להציק לי על החתימה הקודמת שלי שרשמתי על ענת תבין גבר, לא עשיתי לו כלום!!!!!!!! טוב יאללה נימאס לי ממנו, אני לא מתיחחס אליו יותר

XSuperKi11erX

New member
חחח../images/Emo47.gif

אני אולי ילד קטן אבל לא פחדן!!! וזה בכלל לא הקטע של החתימה הוא פשוט מתחיל להתפלצף!!!מבקשים שיוריד את החתימה אז מה הבעיה שלו?!? תומר כנס למסנג'ר תענה לי שם!

אבל הוא לא חייב לך כלום...

הוא יכול לכתוב בחתימה שלו מה שהוא רוצה...... למה שיגידו לו מה לעשות עם החתימה שלו

pentagon89

New member
טוב אני יענה לך ../images/Emo13.gif

1) ברור שאבוקסיס לנבחרת..לא יודע מה אני חושב.
גרנט עשה טעות.. 2)בהרכב 3)מחוץ להרכב 4) ישראלי 5) להשאיר בקבוצה 6) בקרוב תשמעו שיר חדש
7)ברור שכן..מה רע בזה? 8)מלשין 9)דווקא שמעתי שהוא שחקן טוב..חבל שהוא עזב.. 10)הצלחה גדולה

west side

New member
אתה לא חושב שאתה חוצפן?!

אם היית חבר שלי אז אולי היתי מקשיב לך!!!! אבל אתה לא!!!!! אז למה לי להוריד!????!!??!!

west side

New member
תקשיב ילד..

אני ממש לא סנוב אבל אתה הבאת אותי למצב הזה, תשמע, אני ממש לא בגיל שלך, אני לא רוצה לדבר איתך ואני לא רוצה כלום איתך, בסדר?! תעזוב אותי בשקט, עד עכשיו לא ממש הגבתי לכל הקללות שאתה אומר לי ולא הגבתי לכלום, אולי אתה מרשה לעצמך קצת כי אתה יושב מאחורי מסך ואני לא יכול לעשות לך כלום, אני בטוח שעם זה היה במציאות לא היית מעלה על הדעת בכלל לדבר אלי ככה, לא שבמציאות היתי עושה לך משהו, כי להרביץ לילד בגיל שלך זה מעשה של מישהו מסכן! אני אומר לך פעם אחרונה, רד ממני לא עשיתי לך כלום, אנחנו חיים עד כמה שידוע לי במדינה "דמוקרטית", לכן, יש לי את כל הזכות שבעולם לכתוב מה שבא לי בחתימה שלי!!!! מעצבן אותך החתימה? אז אל תקרא גם החתימה שלך לא ממש מבריקה. בקיצור, שיהיה לך חיים טובים.

טוב די כבררררררררר

מה הקטע???? תהיה אתה בשקט ותגמור עם זה..... על מה בכלל אתה רב איתו?? על חתימה???? לעזעזאל...........

למעלה