כמה שאלות!

Bullseye

New member
כמה שאלות!../images/Emo4.gif

שלום מה שלומכם?, טוב אז אני רוצה לדעת כמה דברים: האם יש כמה מחברי הפורום שמנגנים על כלי כלשהו, אם כן אז מי ועל מה?
איזה להקות אתם אוהבים? ( כמובן שהביטלס, אבל בטוח יש עוד כמה..)
יש לישהו אתרים עם אקורדים ותווים של שירים של הביטלס לגיטרה?
מראש!

100police

New member
הממממ

אני מנגן על אורגנית אני אוהב גם עוד טיפה רוקנרול כמו הדלתות והרולינג סטונס... ועוד מעט אני מקבל ספר עם תווים לאורגנית של הביטלס,...

דיתוּש

New member
שלום יקירי, שלומי טוב../images/Emo24.gif

אני מנגנת על פסנתר (כבר 8 שנים!!!), ואני אתחיל גיטרה.
אני אוהבת במיוחד את Coldplay ואת Queen.
מצטערת, יש לי תווים לשירים של הביטלס לפסנתר, רוצה?

The Walrus

New member
הנה אתר...

אם אתה מבין בזה משהו: http://members.tripod.com/~jpgr_beatles/tabs/tabs.html

Speed King

New member
אני מנגן על גיטרה 3 שנים

להקות נוספות שאני אוהב:פינק פלויד, לד זפלין, בלאק סאבאת, דיפ פרפל ועוד. הנה אתר שתמצא בו טאבים ואקורדים

tai_pinc

New member
לא כותב פה ממש...אבל בכל מקרה

מנגן על גיטרה 6 שנים ועל גיטרה בס 3 שנים. ואוהב את בוב דילן, רדיוהד קצת, לד זפלין, נייט ארק והבילויים ואם את רוצה תווים, ואת צריכה את זה למשהו רציני...או בכלל אם את רוצה להשקיע, אני ממליץ בחום על ספר מדהים שאני מנגן איתו כבר איזה 5 שנים. הספר מכיל את כל שירי הביטלס, ולכל שיר מופיעים כל התפקידים (שירה, גיטרות, פסנתר, תופים ואפילו הציפור ב-Blackbird). לגיטרה והבס מופיעים גם התווים וגם ה-tabs, וזה פשוט ספר מצויין...וענקי. מצורף קישור לאמאזון

Bullseye

New member
תודה... על הלינקים.

אני מנגן על גיטרה כבר חצי שנה, אני אוהב גם את הרד הוט צ'ילי פפרס.

r o n i a

New member
יש ספר מעולה

שקניתי ברח' אלנבי בת"א בחנות מוזיקה קטנה (נדמה לי פינת ברנר או רחוב ליד) - COMPLETE BEATLES ויש שם גם תווים וגם אקורדים - לגיטרה. מעולה. אבל יש גם את הגירסה בעברית, בשני חלקים, בסטימצקי. בשניהם זה גם עם תמונות והכל. מגניב. תיהנה

stu lennon

New member
בטח!

אני מנגן על גיטרה כבר 14 שנה בערך.. אני אוהב מאד את לד זפלין ואת פינק פלויד ויש לי כמה ספרים של הביטלס שאני יכול להביא לך מחר בבית ספר

The Mad Hatter

New member
שלום :)

אני מנגנת על חליל ופסנתר. להקות שאני אוהבת-רדיוהד, פינק פלויד, פליימינג ליפס, הדורז, לאונרד כהן, קינג קרימזון ועוד די הרבה. בקשר לאקורדים לביטלס-יש ברוב אתרי האקורדים ברשת אקורדים לשירים שלהם. מה אתה מחפש, בדיוק?

100police

New member
נצל"ש קטן- yesterday

מישהו פעם באמת היו לו סיוטים מיוקו? אני לא זוכר ממש אבל אני זוכר פעם אחת בלבד שהתעוררתי באמצע הלילה כשתמונות מפחידות של יוקו רצות במוחי... לכו תדעו על מה חלמתי... אז לסיום- יוקו, שתיחנקי מסושי! לכי תאכלי כל דבר שאנחנו מדבירים!!! שיתקע לך צ'ופסטיק בגרון ויחתוך לך וריד!!! תמותי!!! ותאמינו לי- זה מפחיד להתעורר באמצע הלילה כשילד קטן נוחר נחירות שטניות במיטה הצמודה אליך ותמונות מרושעות של יוקו חולפות לך במוחך... שימו לב לתמונה שבדיסקוגרפיה שרשם מאור על יוקו- התמונה של יוקו לא מפחידה אתכם? עברתי את שלב ה"ילד קם באמצע הלילה ובורח כמו מטורף משד העונה לשם יוקו", מחר זה שלב "כת השטן מתיישבת בסלון שלך ומתחילה להלל את אשתו הנזכרת לכל של ג'ון לנון"... מפחיד, מפחיד...

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif אין צורך להיסחף..

אבל 100police, גם אתה נסחפת לא מעט.. אתה יודע, ילדים בד"כ מתעוררים באמצע הלילה אחרי שהם חולמים על מכשפים ומפלצות, לא על יוקו..
איך אפשר לפחד מהאישה החמודה הזאת?

100police

New member
המממממ

למען האמת בכל חופש גדול אני ללא סיבה סובל מנדודי שינה מעצבנים... ובתור תופעות לוואי בערך חודשיים לפני אני מתחיל עם תגובה מאוחרת ומתעורר באמצע הלילה ללא סיבה... בכל מקרה- אח שלי לא רק נוחר נחירות שטניות! היום בזמן האוכל הואא מר משהו שנשמע כמו "נו, נו, נו, יוקו אונו!", אני נשבע לכם, הקטנצ'יק בן שנה וחצי, יש לו זמן לחיות!

נצל"ש

לכל מי שחשב שה"מאמר" שלי הוא לא מאמר, צדק! אני מתנצל על זה שאני מציק לכם בטיפשותי... אני יכין מאמר ארוך רק בבקשה תוסיפי את התמונות לאן שאת חושבת שצריך, סבבה? אם אני יספיק אני יביא את זה היום אם לא אז מחר...

מאור 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהללויה!!!!

רענן שרשר!! אמנם לא לשרשור המתאים, אבל לפחות שרשרת!!

למעלה