כמה שאלות

furtadofanatic

New member
כמה שאלות ../images/Emo3.gif

לא שיחקתי בערך חודש וחצי ככה מה זה התמונות האלה שנופלות מכל מפלצת? מה זה ה ANDROAID הזה שיש לכולם ? למה ביטלו את האופציה שאפשר לעבור מעולם לעולם :\? נתקעתי בווינדיה ! תודה מראש=]

אבישי ר

New member
אתה משחק בוינדיה?

ראיתי שרשמת בשירשור למטה שאתה רמה 108... אם תרצה אי פעם אחרי שתגיע ל110 להתאמן איתי ב LHC תפנה אלי (Ferrostorm) אני corsair רמה 127 :)

furtadofanatic

New member
אממ

תאמת אני מחכה להגיע ל LHC אבל זה בטח יקח לי שבועיים לעלות את ה 2 רמות האלה. חחח

Hasselblad

New member
שלום אייל

התמונות שנופלות ממפלצות זה בעצם ספר המפלצות החדש, אתה יכול לראות את הספר שלך בלבוש של הדמות מצד שמאל למעלה וקליק כפול עליו יפתח לך את הספר. אנדרואיד - ממה שאני יודעת זה בעצם דמות וירטואלית שהולכת אחריך ועושה לך פרצופים, בכדי שהאנדרואיד יחייה צריך בכל פעם (אני חושבת שבוע או שבועיים לא בטוחה) לשים לו לב ועל הלב יכולים להיות סטטים ופוטנציאל. נכון לכרגע מעבר עולם ושינוי שם ירד אבל ממה שנקסון כתבו זה זמני בלבד.

TheParrot

New member
מה הולך אחי?

הראל, 16 נושק ל17 כמו שאומרים החבר'ה המאגגגגניבים מתפעל שחקן בעל אקדחים וספינה נורא מפחידה ברמה 142 סתם סתם, הראל, בן 16 משחק עם Corsair ברמה 142 בשרת ברה. איפה אתה משחק אחי?

אבישי ר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רק עכשיו שמתי לב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכועררררררררררר אלוהיםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחח

Guid

New member
נושק ל17? ../images/Emo269.gif

נושק מרחוק ומנפנף לשלום, במקרה הטוב...

TheParrot

New member
ברור שאני חוקי O:

ההורים שלי לא הבריחו אותי למדינת ישראל.. F3 את מתכוונת שאני לא אחראי על עצמי מבחינה חוקית (חכם...) .... נ.ב את עדיין קטינה.....

למעלה