כמה שאלות...

כמה שאלות...../images/Emo19.gif

כשאתן עושות דוליז, אתן משתמשות בפלטות או מכינות בעצמכן? מאיפה אתן מתחילות להכין את הדולי? מהשיער, מהבגדים..? באיזה כלים אתן משתמשות? (מברשת, עיפרון, קו...) איפה יש לכן בעיות? אני משתמשת הקו, הוא הכי נוח לדעתי....ואני משתמשת הרבה בפלטות, אבל גם מכינה בעצמי....ואני, כמה שזה נשמע מוזר, מתחילה תמיד מהשיער...זה הכי נוח לי
ותמיד יש לי בעיה עם קווי המתאר עצמם,הם יוצאים לי עקומים.

תשובות:

-אני לא מכינה פלטות !
-אני תמיד מתחיל מהחולצה... או אם זו שמלה מהחלק העליון שלה
-אני משתמשת כל פעם בכלי אחר... אבל הכי הרבה בעיפרון !

אני משתמשת בגוון הכי דומה !

זה בדיוק מה שעישיתי אתמול ! רציתי סוג של אדום, לא מצאתי, ולקחתי את הכי דומה !

Mooa-Numi

New member
יש שאלות, יש גם תשובות...

אני בדר"F משתמשת בפלטות אבל צבעים כמו לבן ושחור (וכל מיני צבעים אחרים שאני אל בדיוק מוצאת) אבל לוקחת משם... ברור שאני מתחילה מהבגדים, השיער מפחיד אותי
ואחרון אחרון חביב, משתמשת במברשת (* אחת) כדי לצבוע קווי מתאר, בק´ו כדי להצליל, וב... אה... איך קוראים לזה שכאילו ממלא? הכל? לא זוכרת אבל איתו... ויש לי בעיות על איך שיוצא בסוף...

Tinke®Bell

New member
התשובות שלי..

אני משתמשת בפלטות שאני עשיתי (קובץ מצורף) אני מתחילה מהבגדים,לשיער,לנעליים ולפעמים לצבע הגוף. אני משתמשת במברשת,כי היא באותו גודל של העיפרון רק שאני רואה על איזה פיקסל אני עומדת,וזה הרבה יותר שימושי.

Hugs a Kisses

New member
כמה תשובות...../images/Emo41.gif

אני לא משתמשת בפלטות בכלל, אני מוצאת את הצבע שנאי רוצה ומשתמשת איתו את הדולי בדרך כלל אני מתחילה מהטופ של הבגדים אני משתמשת במברשת אבל אני משץתמשת בתוכנת אנימציה- אנימייטן שופ 3

NasTy GirL

New member
ואני...../images/Emo108.gif

משתמשת במברשת ובהוא שממלא צבע [מעכשיו אני קוראת לו מלאי...
]. מתחילה בד"כ מהמכנס, ואם זו שמלה אז מלמעלה,אחרי זה שיער ואחרי זה קישוטים כמו נעל או סימן או שרשר... משתמשת בפלטות.

Super girl maia

New member
תשובות....

אוקי- אני מתחילה בדרך כלל מהשיער, אבל לפעמים מהחולצה או מה שזה לא יהיה...אני משתמשת בפלטות לא שלי, ובבראש בעיקר אבל גם בזה- איך קוראים לו? אה- פיל וויד קולור או משהו כזה, נו...אתן יודעות... מצורף התמונה של הפיל וויד קולור הזה, לנוחיותכן, תפתחו בחלון חדש...

Invisible TaL

New member
המממ... אני ../images/Emo42.gif

אף פעם לא משתמשת בפלטות, אלא אני מכינה בעצמי את הצבעים שאני רוצה באותו רגע. אני כמעט תמיד מתחילה מהחולצה (החלק העליון). ואני משתמשת רוב הזמן במברשת (נראה לי שככה קוראים לזה)... ו... זהו!

למעלה