כמה שאלות

DaphneZ

New member
כמה שאלות ../images/Emo160.gif

שלום לכל אלה שגרים בחו"ל... מה שלומכם? איך מזג האוויר?... ועכשיו, לאחר הסמול טוק, אשמח אם תעזרו לי בנוגע לכמה תהיות שיש לי... החלום שלי הוא ללמוד בארה"ב, וליתר דיוק בניו-יורק. יש לי אנגלית כמעט ברמה של שפת אם (דיבור, קריאה, כתיבה). אין לי גם בעייה של מגורים בניו-יורק. השאלה שלי היא עד כמה זה יהיה קשה, מבחינת לימודים/עבודה, הנושא הכספי בקיצור. התחלתי לברר פרטים בנוגע לעבודה בארה"ב בתור אופר. מה היתרונות בעבודה הזאת? מה החסרונות? אם יש למישהו מושג אשמח לתשובות...

Yaniv-DC

New member
כמה דברים...

מטבע הדברים, אנחנו אנשים שפזורים בכל העולם, ולא תמיד יש לנו תשובות על כל דבר. אני שאין לי מושג בניו יורק, אעדיף לא לענות לך מאשר לתת לך תשובה שגוייה. אלה שכן בניו יורק, לא בקרו כאן בשעות האחרונות, וזו הדנימיקה של פורום, בניגוד לצ´ט, לתשובות לוקח מעט יותר זמן להגיע. ניו יורקר אחד עסוק עם אמא שלו שבאה לביקור, אחרת עסוקה בללמוד למבחנים, ועוד אחד לא משתמש במחשב בשבת. היות ורובנו לא היינו אופר, קשה לנו לייעץ. בסופ"ש תמיד ניכרת ירידה בפעילות הפורומים, אז קצת יותר סבלנות, קצת פחות אנטיגוניזם, והכל יהייה בסדר. בהצלחה! יניב

Gefen

New member
DaphneZ שלום..

יש פה מישהי בפורום , לגביה אני יודעת בוודאות שהיא עובדת כאופר בניו יורק. אני מוכנה לפנות אליה ולשאול אם תוכל לייעץ לך ולספר לך מנסיונה. רק התאזרי בסבלות, אני מאמינה שתהיה לי תשובה אלייך בקרוב (תשמעי ממנה כאן או שאשלח לך הודעה אל תיבת המסרים) בברכת חג פסח שמח..
גפן

reveal26

New member
הנה האתר

היי דפנה יש אתר יראלי בשיתוף עם האמריקאי שמסביר על הדרכים לעבודה מסוג זה. ניתן גם להרשם ולעבוד דרכם. בהצלחה.

למעלה