כמה שאלות

לירונעע

New member
אוקיי עכשיו זה מובן לי

אז יש לי שאלה אחרי כל ההסברים, נגיד ומכרתי ב12 שקלים סה"כ. כמה הרווח שיצא לי אחרי כל העמלות ופייפאל והכול? (בלי העברה של הכסף לחשבון הבנק/לכרטיס האשראי)

לירונעע

New member
תודה רבה!

אם אפשר שאלה אחרונה - אני יודעת שכדי לקנות צריך כרטיס אשראי בינלאומי, זה תקף גם למכירה? כלומר אם אין לי כרטיס אשראי בינלאומי אני עדיין יכולה למכור?

RolyzCreations

New member
תנסי לפתוח חשבון פייפאל עם הכרטיס שיש לך

אם יש לך כרטיס ויזה אולי אפשר גם לא בינלאומי כתבו פעם בפורום שאפשר לקנות כרטיס ויזה חד פעמי בדואר ולטעון אותו עד סכום מסויים ואיתו לפתוח חשבון פייפאל. אגב, בשביל לקנות מחו"ל (בכל אתר) אין צורך בכרטיס בינלאומי. כרטיס ויזה מקומי מספיק. אבל אי אפשר עם כרטיס ישראכרט.

לירונעע

New member
../images/Emo26.gif

יש לי כבר חשבון פייפאל, והכרטיס שם הוא כרטיס ויזה נטען...הבעיה היא שהוא די בעייתי, נגיד שמוכרים רצו לתת לי ריפאונד הם לא יכלו... בגלל שאני לא כ"כ מכירה את התהליך עם הכסף במכירה, אני לא יודעת אם זה לא יגרום לי לכל מיני בעיות. כאשר מכרתי פריט הכסף עובר לחשבון הפייפאל? מאיפה אני מעבירה אותו לחשבון הבנק שלי?

לימיצ

New member
אני לא יודעת על איזה מדבקות מדובר

אבל אפשר להוזיל משמעותית מחיר של מדבקה אם מוכרים רק את הקובץ הגרפי שלה. ואז אין עלות משלוח למשל....

לירונעע

New member
דיברתי על מדבקות מסוג אחר,

נגיד כזה: http://www.etsy.com/listing/5724584...ickers&ga_page=3&ga_search_type=all&ga_facet= כאלו שמדביקים באלבום מדבקות (לא רק, כמובן). לפי כל ההסברים שלכם והעזרה, הבנתי שאני כן יכולה להרוויח, רק הבעיה היא שיש דבר אחד שאני לא מבינה, לאן "הולך" הכסף כאשר מישהו קונה ממני? לחשבון הפייפאל שלי? תודה רבה ענקית על העזרה, לך ולכל הפורום

לימיצ

New member
הבנתי. אלו SUPPLIES מסין לדעתי, לא?

שזב די עונה על המחיר הנמוך (לא כ"כ נמוך, אגב, יחד עם המשלוח זה מגיע לכ30 ש"ח... והכסף הולך לחשבון הפייפאל שלך אותו את מגדירה כשאת פותחת חנות.

העמלה של פייפאל + אטסי היא כ-7 אחוז בסך הכל

וזה הכי נמוך שיש כי באיביי למשל רק העמלה של איביי (בלי פייפאל) היא בין 12-15% ולפי מה שהבנתי עכשיו הם גם התחילו לגבות על המשלוח!!! לעומת ה-3.5% של אטסי שכמובן לא כולל את המשלוח, זה הבדל משמעותי! אם במקום להרוויח 12 שקל תרוויחי 11 שקל זה מה שהופך את זה ללא משתלם? קשה לי להאמין. ואם כן מה שעושים מעלים את המחיר ל-13 ש"ח, זה לא מה שיוציא אותך מהתחרות.

וזאת בהנחה שיש לך המון פריטים

ויש מכירות ואת מצליחה להתאזן מבחינת החידושים שזה הכסף היותר בעייתי... אם לא, זה באמת לא משתלם, אבל אי אפשר לדעת עד שמנסים.

לירונעע

New member
../images/Emo26.gif

הבנתי לא נכון את החישוב, לכן הייתי בטוחה שזה ייצא לי לא משתלם. כרגע אני שוקלת לחיוב כן לפתוח חנות :)

למעלה