כמה שאלות

לירונעע

New member
כמה שאלות../images/Emo140.gif

היי :) יש לי כמה שאלות בנוגע לפתיחת חנות באטסי: 1) כדי להעלות פריט אני צריכה לשלם עמלה? ואם כן כמה? וכמה זמן צריך לעבור כדי שאוכל להעלות אותו מחדש? 2) כמה תמונות של הפריט ניתן להעלות ללא עמלה? 3) ובכללי - איך הולך עניין העמלות שם? החל מפתיחת החנות ועד למכירת/העלאת פריטים. בבקשה אל תפנו אותי לאתר שלהם. אני די מסתבכת ולכן החלטתי לשאול פה.
תודה רבה רבה!

לירונעע

New member
הלינק לא מסביר כלום...

רק לקנות מדריך...
והרצתי חיפוש אבל יש כל כך הרבה הודעות על עמלות שלמצוא תשובה ברורה לשאלות שלי זה די מסובך. תודה על העזרה! אשמח לתשובות :))

night mistress

New member
../images/Emo6.gif

מתנצלת, לא שמתי לב.. הייתי בטוחה שיש שם גם הבסר. אני רואה שכבר הסבירו לך, מצויין. בכל אופן, יש בגוגל מחשבון שנותן לך את הרווח על כל פריט במידה (מחשבון אטסי, אני כרגע בעבודה אז אין לי לינק אליו).

סיגליתא

New member
עמלות:

על כל פריט שאת מעלה את משלמת 20 סנט (זה כולל את כל 5 התמונות לאותו פריט- את לא משלמת לכל תמונה, אלא לפריט) כל חידוש עולה 20 סנט על כל מכירה שתעשי תשלמי לאטסי 3.5% עמלה ויש גם את העמלות לפיפאל ועמלת העברת הכסף, בקיצור הכל ביחד יוצא בערך 10% מהמחיר.

לירונעע

New member
תודה רבה על התשובה

כאשר אני מעלה פריט, לכמה זמן הוא תקף? ומה קורה במצב שהעליתי פריט והוא לא נמכר בזמן שהם מקציבים לו? הכסף הלך לחינם? שוב, תודה רבה!

RolyzCreations

New member
20 סנט להעלאת פריט

אחרי 4 חודשים "יפוג תוקפו" (אם לא חידשת אותו בנתיים. חידוש זה כמו העלאת פריט - 20 סנט ל -4 חודשים) פריטים שפג תוקפם תמצאי ב expired listings. אין החזרים. אם לא מכרת - הלך הכסף.

לירונעע

New member
תודה רבה, עוד שאלונת

נניח מכרתי פריט+משלוח בסה"כ 10 שקלים. כמה ייקחו לי עמלות+עמלה בפייפאל+העברה של הכסף? אם הבנתי נכון המחיר הוא 10% ממחיר המכירה הסופי, או שיש מחיר קבוע בלי קשר לסכום המכירה? מצטערת אם אני שואלת יותר מדי
תודה רבה!!

RolyzCreations

New member
עמלות

אטסי - 20 סנט העלאה/חידוש פריט 3.5% ממחיר המכירה (ללא משלוח) פייפאל - 1.2 ש"ח + 3.9% העברת כסף - מעל 1000 ש"ח העברה לחשבון בנק ללא עמלה מתחת ל 1000 שח - 8 ש"ח עמלה העברה לכרטיס אשראי (ללא קשר לכמה כסף) - 22 ש"ח שער ההמרה של פייפאל נמוך מהשער היציג. לא יודעת בכמה אחוזים בדיוק אבל גם פה מפסידים קצת (או קצת הרבה)

RolyzCreations

New member
אם לא היה משתלם לא היו כלכך הרבה חנויות באטסי

צריך לדעת לתמחר נכון את המוצרים כך שלא תצאי נפסדת.

לירונעע

New member
בדיוק כך..

לצערי רציתי לפתוח חנות עם פריטים שמחירים די נמוך ולכן לי אישית זה לא ממש משתלם.

לירונעע

New member
בטח../images/Emo26.gif

אני מאוד מאוד אוהבת מדבקות, ותיכננתי לפתוח חנות שבה אמכור כמה סוגי מדבקות. כולל מדבקות שהכנתי עם חותמות, מדבקות מיוחדות וכו'. רציתי שהמחירים יהיו בסביבות ה2$ ומשלוח עוד 2$. נתקלתי בלא מעט חנויות כאלה, שאצלם המחירים היו אפילו יותר נמוכים...אבל אני עדיין לא מבינה איך יוצא להן רווח מזה. אולי רק אם מוכרים עוד דברים בנוסף למדבקות...

לירונעע

New member
עדיין, איך אפשר להרוויח?

הרי לפי מה שהבנתי, כל מכירה, כשהכסף עובר לחשבון יש עמלה של 22 ש"ח(?)

delikat

New member
יש פה אי הבנה

את יכולה להעביר את הכסף שמצטבר לך בחשבון הפייפאל לכרטיס האשראי או לחשבון הבנק שלך מתי שמתחשק לך, אבל אין היגיון לעשות העברה אחרי כל מכירה, אלא פעם ב.. למשל פעם בחודש או חודשיים, ורק אז לשלם את העמלה. וגם אז את יכולה לבחור להעביר לחשבון הבנק (ולא לכרטיס האשראי) ולחסוך כמה שקלים (8 לעומת 22).

למעלה