כמה שאלות...

NoriChan

New member
כמה שאלות... ../images/Emo113.gif

יש לי כמה שאולות.. כן אני יודעת שאני שואלת פה יותר מידי שאלות וכל זה אבל אני פשוט חייבת לדעת ואני מקווה שתענו לי ברצינות. 1. האם יש שדים בארץ ישראל? 2. אם יש, איך אפשר להתגונן מפניהם? 3. איך שדים יכולים פתאום לבוא אליך...? המזוזות לא שומרות? 4. האם כל השדים רעים? 5. אם יש רוחות רפאים, איך הם יבואו אליך ולמה? 6. האם ספרי תהילית, מזוזות, וכל זה, שומרים מפני רוחות ושדים? תראו, שאלתי את השאלות האלו, כי אני ממש מפחדת שפתאום שד או רוח רפאים יבואו אלי. יש לי פחד מוות מזה, וממה שקראתי כאן בפורום, שדים אכן קיימים בארץ ישראל. אז אני רוצה לדעת איך להתגוננן מפניהם. תודה על מי שיעזור ויענה תשובות רציניות ונכונות.

StaffordshirE

New member
אין דבר כזה יותר מדי שאלות ../images/Emo13.gif

1. האם יש שדים בארץ ישראל? כן 2. אם יש, איך אפשר להתגונן מפניהם? אין מה להתגונן מפניהם, הם לא יעשו לך כלום, אבל את יכולה להשתמש בכל מיני קמעות נגד עין הרע 3. איך שדים יכולים פתאום לבוא אליך...? המזוזות לא שומרות? הם לא יכולים "פתאום" לבוא אלייך
4. האם כל השדים רעים? על זה אני לא יכול לענות לך, לא מכיר אותם אישית חח 5. אם יש רוחות רפאים, איך הם יבואו אליך ולמה? הרוחות לא יבואו אלייך, את תבואי אליהם.. 6. האם ספרי תהילית, מזוזות, וכל זה, שומרים מפני רוחות ושדים? ספרי תהילית? נראה לי שהתכוונת לתהילים. והתשובה היא כן
תקשיבי, אין לך בכלל ממה לפחד! לא השדים ולא הרוחות יפגעו בך, את יכולה להיות רגועה

נופ18

New member
נצל"ש!../images/Emo207.gif

היי לכולם! אממ אני דיי צריכה את העזרה שלכם, אז ככה...קודם כל אני נופר בת 16 ביום שלישי חזרתי מהמסע לפולין, משלחת לכל מי שמכיר. עכשיו, יצא לנו יום אחד להיות בבית קברות בכניסה לבית הקברות המצלמה שלי עבדה כרגיל הכל טוב ויפה אבל שהתקדמנו לעבר הקברים המצלמה התחילה לעשות בעיות: דבר ראשון היא צילמה מטושטש למרות שעשיתי פוקוס שזה אף פעם לא קורה אני מדברת איתכם על מצלמה של מקצוענים לא סתם מצלמה שקונים ב200 שקל [למי שמבין זו פוג'י 5500 היא עולה 2400 שקל] דבר שני קרה לי שם משהו ממש מוזר כמו שאמרתי שהתחלנו להתקדם לקברים כל פעם הרגשתי כאילו מישהו קורא לי, אבל בעצם אפחד לא קרא לי ואני ממש ממש בטוחה שלא סתם דמיינתי כי יש לי יכולות תקשור אבל לא מפותחות בכלל. אחרי שהעברתי את התמונות למחשב וזה סתם סיקרן אותי להסתכל בהם למרות שהם מטושטשות קלטתי כל מיני נקודות לבנות כאלה וכמו שידוע לי בדרך כלל אלו נקודות אנרגיה של רוחות. ושבדרך כלל הם שואבים אנרגיה מדברים חשמליים, והיו לי במצלמה סוללות נטענות. [ורק למען הרקורד יומיים לפני שהיינו בבית קברות הזה אז היינו בבית כנסת נטוש שהוא ממש ענקי ויש לו בצד דלת שמובילה לחדר טהרה של טיהור מתים לפני קבורה ובבית כנסת עצמו היה ממש ממש חם וכשנכנסתי לחדר טהרה אז היה קפוא שם וזה חדר סגור הכניסה והיציאה היחידה היא הדלת ואני נכנסתי לשם לבד והייתי בטוחה שאני לא לבד במאה אחוז הרגשתי שיש עוד "ישויות" איתי.] סליחה שזה ארוך, פשוט רציתי לדעת אם זה באמת לא הדמיון שלי. ואני גם מצרפת תמונה שבה הקפתי בצהוב את ה"צלליות" שראיתי. הסתרתי את הפרצופים של האנשים כי לא נעים לי לפרסם אותם באינטרנט בלי רשות שלהם. הם מכוסים בריבועים לבנים.

StaffordshirE

New member
למה לעשות מכל נקודה לבנה רוח?

וחשבת על זה שיצא מטושטש בגלל שלא צילמת טוב? אולי הזזת את המצלמה? לא כל דבר צריך לפרש למקרה על טבעי

נופ18

New member
../images/Emo4.gif

אז איך כל 500 התמונות האחרות שצילמתי יצאו מעולות ודווקא שם ספציפית בבית קברות "צילמתי" לא טוב. וגם צילמתי פעמיים רצוף באותו מקום בלי לנקות תעדשה בלי כלום, תמונה אחת זו מה ששמתי ובתמונה השנייה לא יצא כלום. ולא צילמתי אז עם פלאש זה היה בבוקר השעה היתה בסביבות ה11 12 בצהריים אז למה צריך פלאש. ודווקא לי זה קרה כל השאר צילמו בסבבה שלהם, תחברו את כל הדברים ביחד לא רק תתמונה לחוד. דבר ראשון היא פעלה מצויין בהתחלה ואז ליד הקברים פתאום התפקשש לה משהו. ואם זו הייתי אני שלא צילמתי טוב אז זה לא הייה יוצא מטושטש ככה זה היה יוצא מרוח לגמריי. דבר שני הנקודות שהופיעו תמונה אחת כן תמונה אחת לא ויש עוד תמונות שבהם הם הופיעו שגם יצאו מטושטשות. דבר שלישי ההרגשה כאילו מישהו קורא לך, אפחד חוץ ממני לא הרגיש את זה. דבר רביעי אני מתקשרת אז אולי איכשהו רצו ליצור איתי קשר ובגלל שהיכולות שלי לא מפותחות נוצרה "חומה" כלשהי. דבר חמישי איך זה שהיינו בבית טהרה רק אני הרגשתי שיש עוד "מישהו" איתי בחדר וחברה שלי לא הרגישה כלום. מעניין שכל הדברים האלה מסתכמים בזה שלא צילמתי טוב.

נופ18

New member
.....

אסטרולוגית פתחה לי במפת הכוכבים לפי תאריך לידה ושעת לידה וכו'. ולפי זה היא אמרה לי שגם הגילגולים הקודמים שלי עסקו בתקשור וכל מה שקשור ונלווה לזה. ולפי כך גם לי יש יכולות תקשור ושוב אני אומרת שבחרתי שלא לפתח אותם מסיבות כאלה וכאלה שהם לא חשובות כרגע אז אני לא יציין אותן.

פלורי2

New member
אוקי../images/Emo25.gif

אני אומרת לך, שאני במקומך, הייתי מנצלת את היכולת תיקשור הזו. למרות שאני משערת שיש לי חוש שישי, כל מה שאני אומרת קורה. וזה קרה המון פעמים. לא במקריות.

נופ18

New member
חחח../images/Emo8.gif

ברור שאני ינצל את היכולת פשוט לא עכשיו, כי צריך להשקיע את כל כולך בפיתוח של היכולת והרגע אין לי זמן לנשום אפילו, עם כל הבגרויות וזה זאת השנה הכי לחוצה שיש לי [י"א] אבל ברור שאני יקח את זה כמה צעדים קדימה, לאט לאט אבל בטוח. :)

NoriChan

New member
סליחה אם אני תוקפת או משהו אבל...

+
למה ניצל"שת? זה נראה לך בסדר שאת מנצל"שת הודעות כאלה..? היית לדעתי יכולה לפתוח הודעה חדשה, או לנצל"ש את זה במקום מתאים. לא מנצל"שים הודעות שאנשים פתחו אותם לפני זמן קצר עם שאלות חשובות ודברים שקשור לנושא הפורום ושאנשים עדיין יכולים לענות עליהן. השאלות ששאלתי מאוד חשובות לי, ואני רוצה תגובות שבהם יענו על אותן השאלות ששאלתי, ולא שינצל"שו את ההודעה שלי! אני בטוחה שגם את, אם היית פותחת הודעה חדשה שמאוד הייתה חשובה לך ושבה היית שואלת שאלות שמאוד חשובות לך וכד', לא היית רוצה שינצל"שו לך אותה. להבא, אל תנצל"שי הודעות כאלו בבקשה. תודה, אלינור.

נופ18

New member
*אהמ*

אני יכולה לנצלש לאן שבא לי חוץ מלהודעות של מנהל וכדומה, ואם לא שמת לב אז כבר ענו לך וגם אם לא היו עונים לך ועדיין אני הייתי מנצלשת יכלו לענות לך בחופשיות בלי שום קשר להודעה שלי. אבל עדיין, אני מבקשת סליחה.

NoriChan

New member
יופי שאת מבקשת סליחה אבל...

+
אני צריכה להסביר את עצמי. את יודעת בכלל את אומנות השירשור? את לא יכולה לנצל"ש לאן שבא לך וזה לא קשור רק למנהלים וכדומה. רגע, אז מי שלא מנהל, אין לו זכות שלא ינצל"שו את ההודעות שהוא פתח ושהם קשורות לנושא של הפורום? ושההודעה הזאת חשובה לו..? אין לו זכות..? חוץ מזה, אז מה אם כבר ענו לי. זה לא אומר שלא יכולים לענות לי עוד. גם השירשור שפתחתי הוא רק מאתמול, הוא לא לפני המון זמן שכבר אנשים לא הגיבו אליו ממזמן, הוא לא שירשור שכבר 'מת', עדיין אנשים יכולים לענות עליו. ותראי, זה לא קשור עם ענו לי או לא, עדיין... למה את צריכה לנצל"ש? יש לך המון שירשורי ספאם (כמו הודעות של תפוז למשל) שאת יכולה לנצל"ש אותם. וחוץ מזה, את גם יכולה לדעתי לפתוח הודעה חדשה כי זה קשור לנושא הפורום. אז למה לנצל"ש דווקא את ההודעה שלי? זה קשור לנושא הפורום, אלו שאלות שמישהו שאל, למה לנצל"ש זאת? זה לא ספאם. אז, בואי נסיים את זה פה וזהו. ביקשת סליחה, וזה בסדר וזהו. רק להבא אל תעשי זאת שוב. אם זה קשור לנושא הפורום את יכולה לפתוח הודעה חדשה, ואם זה לא, את יכולה לנצל"ש. תודה, אלינור.

לאלינור

מעט הפרזנו בחשיבות ה"ניצ"לוש" הלא כן? זה בסך הכל פורום נחמד שאנשים משתתפים בו, והרבה משרשרים הודעות אחד לשני שלא בהכרח קשורות... קורה. נראה לי קצת תמוהה הרצינות שייחסת לעניין... אף אחד לא נפגע וכולנו חיים ונושמים, זה עדיין רק אינטרנט בואו ניכנס לפרופורציות.

פלורי2

New member
כל הסימנים מצביעים על רוחות.../images/Emo25.gif

זו לא בעיה של המצלמה. אלה רוחות.

זה בית הקברות היהודי בורשה?!

הנקודות הלבנות נראות סתם כמו נקודות אור לטעמי מה גם שרוחות הן יישויות ולא נקודות סתמיות, מעבר לזה את צודקת לגבי פולין והאנרגיות שיש שם אבל זה מכורח הנסיבות לצערנו הכרחי שם...גם במשרפות הרגשתי את אותן תחושות שאת מדברת עליהן...אבל אין מה לעשות בעיניין

אין לך ממה לפחד או איך להתגונן

בישראל אכן יש שדים, שדים לא מטרידים סתם כך בני אדם אלא אם כן תעלי אותם בסיאנס או תעשי איתם עסקאות וכיו'... רוחות לרוב נמצאות בבתים בהם הן חוו חוויות מות או בבתים שנבנו על בתי קברות וכיו'... והדרך היחידה "להתגונן" מפניהן היא עי' קמיע או הזמנת מדיום לטיהור המקום הרדוף, אין לך מה לפחד מפני שלא נראה לי שהם יגיעו אלייך במטרה או בדרישה, מזוזה היא כביכול הגנה מפני שדים אבל מזוזה לא תקינה יכולה לזמן פתח לרוחות וכיו'...אה... ולא , לא כל השדים רעים
לינוי

למעלה