טוב נמאס לי לריב - תודה
S SofyTofy New member 11/7/03 #1 כמה שאלות..../images/Emo103.gif מישהו יודע את שמות הסוכנים של לירון וייסמן, יעל שרוני ואפרת בוימולד (ובאותו הקשר - יהודה לוי) יש לכם את מספר הטלפון שלהם של הסוכנים, לא השחקנים. ועוד שאלה קטנטנה וקצת פחות חשובה - מה שם הוריה של נירית קופל תודה מראש לכל מי שיענה.
כמה שאלות..../images/Emo103.gif מישהו יודע את שמות הסוכנים של לירון וייסמן, יעל שרוני ואפרת בוימולד (ובאותו הקשר - יהודה לוי) יש לכם את מספר הטלפון שלהם של הסוכנים, לא השחקנים. ועוד שאלה קטנטנה וקצת פחות חשובה - מה שם הוריה של נירית קופל תודה מראש לכל מי שיענה.
L LuZ dE EsTrElLa New member 11/7/03 #2 הנה אני עונה לך הסוכן של יעל שרוני זה עובד מחפוד והנה המספר שלו... 5258339 (03) עובד מחפוד את של אפרת ולירון אין לי מושג..
הנה אני עונה לך הסוכן של יעל שרוני זה עובד מחפוד והנה המספר שלו... 5258339 (03) עובד מחפוד את של אפרת ולירון אין לי מושג..
S SofyTofy New member 11/7/03 #6 מקפיצה../images/Emo103.gif מישהו יכול למצוא לי את הסוכנים של לירון וייסמן ואפרת בוימולד
S SofyTofy New member 11/7/03 #8 כרגע בגדר סוד, תדעו בהמשך../images/Emo103.gif והנה - תודה. עכשיו תבטלו את זה.
S SofyTofy New member 11/7/03 #12 למישהו יש תשובות בבקשה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif מקפיצה שוב
L LuZ dE EsTrElLa New member 12/7/03 #15 לא נראה לי... אולי את מתכוונת שלירון מיכל ויעל למדו אצל יורם לוינשטיין...
L LuZ dE EsTrElLa New member 12/7/03 #16 אהה וואלה... חשבתי שהתכוונת לירון מיכל ויעל אבל התכוונת אפרת מיכל ויעל אז יכול להיות
י יעל צל New member 12/7/03 #17 תאמיני לי,אני יודעת... מיכל ולירון אמנם למדו באותו בית ספר, אבל לא דיברתי על זה מיכל טראוריג, יעל שרוני ואפרת בוימולד אצל אותו סוכן שנקרא עובד מחפוד.
תאמיני לי,אני יודעת... מיכל ולירון אמנם למדו באותו בית ספר, אבל לא דיברתי על זה מיכל טראוריג, יעל שרוני ואפרת בוימולד אצל אותו סוכן שנקרא עובד מחפוד.