כמה שאלות(FS2004)

כמה שאלות(FS2004)

1.) אני מגיע לשדה תעופה חדש שאני לא מכיר והפקח מכוון אותי ל2 למשל, איך אני יודע איפה זה מסלול 2 מבין כל המסלולים? 2.) איך אני עושה זום על מטוס אחר שאני בטיסה ואני רואה למשל מטוס אחר ורוצה לראות אותו מקרוב? זהו בינתיים, עד שאני אמצא עוד דברים שאני לא מבין. תודה לירן

תשובות.

1. יש לך פה 2 אפשרויות, הראשונה והנוחה יותר היה להפעיל את ה-Progessive Taxi(נמצא בחלון שדרכו אתה מתקשר עם הפקח), והשנייה היא להוריד את דפיות הקרקע של השדה, וללמוד ולזכור את דרכי ההסעה והמסלולים, כפי שעושים במציאות. 2. תלחץ על הכפתור "+" כדי להתקרב ובאופן מפתיע להחריד תלחץ על "-" כדי להתרחק(שים לב שיש לך 2 כפתורי פלוס ושני כפתורי מינוס על המקלדת, אלו שאני מדבר עליהם הם אלו אשר אינם נמצאים על ה-NUMPAD.

yuval yelin

New member
הורדת דפיות מהאינטרנט

האם יש אתר המאפשר להוריד אותן חינם? יובל.

Bity

New member
כמה תשובות

1. לא הבנתי אם התכוונת שאתה על הקרקע להגיע למסלול או באוויר לדעת על איזה מסלול לנחות. בכל מקרה אתה יכול לדעת שהכיוון של מסלול 2 יהיה 20 מעלות ושל מסלול 15 לדוגמא יהיה 150 וכך הלאה. אתה יכול להשתמש גם בGPS או במפה כדי לדעת מהו כל מסלול 2.אתה יכול ללחוץ על CTRL+W בשביל לעבור בין כל המטוסים שנמצאים במרחק קרוב למטוס שלך ולראות אותם מקרוב.

yuval yelin

New member
עוד עצה (לגבי השאלה הראשונה)

כאשר הפקח מפנה אותי למסלול מסוים, אני דבר ראשון בודק באיזה כיוון אני טס, ומדמיין בראש איך צריך להראות המסלול שאליו הופניתי. לדוגמא - נניח שאני טס בכיוון 150 ומפנים אותי למסלול 18, אז אני יודע שהמסלול אלכסוני אלי, החלק הקרוב שלו יהיה משמאלי ושצד זה הוא תחילת מסלול הנחיתה שלי עוד שיטה היא לחלוף מעל השדה ולראות איך המסלולים מסודרים. כמובן שכל זה נכון אם אין לך את דפיות השדה. יובל

למעלה