כמה שאלות CUBASE

AMIT23y

New member
כמה שאלות CUBASE

היי יש לי כמה שאלות .. 1. יש לי בעייה עם הKICKS בLM7. ניסיתי את כולם אבל אני לא מוצא משהו עם מספיק באס שיוכל להרעיד... אני צריך באסים כדוגמת מוזיקת האוס או טרנס , והKICKS בתוכנה ממש רדוד ולא מספיק עמוק. מישהו יודע איך אני משנה את הקולות של LM7 ? אין להם סינטי ואי אפשר "לשחק" איתם . 2. איך אני מכניס סאונד כל שהוא ממקום אחר לתוכנה ? (לסינטי בתוכנה) 3. שאלה קצת מסובכת: יש לי בבית אורגן ממש טוב אבל אין לו אף כניסה למחשב . אני ממש מתקשה בניגון בPIANO של המחשב והייתי רוצה קלידים חיצוניים במקום הקלידים של התוכנה. (לא סינטיסייזר) מישהו יודע אם יש דרך לחבר את האורגן שלי למחשב ? יש לו רק אודיו רגיל אנלוגי. או שיש קלידים מיוחדים שנועדו במיוחד בשביל זה ? או שאפשר עם המקלדת מחשב? (למרות שזה לא ממש נוח) . אני רק רוצה שלחיצה שלי תוציא צליל שכבר קיים בתוכנה. מקווה שהבנתם. תודה תודה !!

murzik3591

New member
כמה תשובות CUBASE

1. זאת לא בעיה, עד כמה שידוע לי לא ניתן "לשנות" את התוצאה ולהגיע לרמה שתספק אותך(מניחוש שלי). תהיה חייב להביא סאמפלים או מכונת תופים שתהיה מרוצה מהם/ממנה. 2. לא הבנתי איך אפשר להכניס סאונד, אם אתה מדבר על הכנסת סאמפל ואז לנגן איתו מנגינה מסויימת אתה צריך סאמפלר, יש הרבה סאמפלרים בשוק ובאינטרנט חינמיים וגם לא חינמיים. סאמפלר יכול להיות VST(פלאג-אין שאתה מתקין לתוך התוכנה) או חיצוני. 3. למה שאתה צריך קוראים "מקלדת שליטה", זה נראה כמו קלידים אבל זה לא מנגן. זה שולח פקודות למחשב, איזה תו לנגן ומה האורך שלו. לפקודות אלו נקראות פקודות MIDI. יש אורגנים שיש בהם יצאת MIDI ואז אפשר להשתמש בהם כמקלדת שליטה, אם אין לך באורגן אז פשוט אין ותהיה חייב לקנות מקלדת שליטה. אם כי ששמעתי שיש איזה דרך מסובכת לעשות כך שהמקלדת של המחשב תהיה למקלדת שליטה אבל זה לא נוח ולא אפקטיבי(לדעתי) ואם תשאל איך עושים זאת אז אני לא יודע.

AMIT23y

New member
מאיפה מורידים סאמפלרים

חינמיים באינטרנט ? איך זה נקרא מה אני צריך לחפש ?

murzik3591

New member
סאמפלים או בעיברית "דגימות"

חינמיים יש הרבה ממש בכל חור ברשת, אתרים ותוכנות שיתוף. איפה שלא תעשה חיפוש על "samples" תמצא. מה שכן אנשים בעלי נסיון של שנים בתחום ההפקה טוענים כי כל מה שניתן למצא באינטרנט בחינם לא נותן אפשרות להגיע לרמה גבוהה של סאונת(מבחינת הצליל עצמו ויחס האות לרעש). יש גם דיסקים(של סאמפלים) או מכשירים חיצוניים עם סאמפלים שעולים כסף, אבל לא פעם על בשרי למדתי שלא כל מה שעולה בעולם כסף הוא בהכרח טוב יותר.

למעלה