כמה שאלות רציניות

ellulli

New member
כמה שאלות רציניות

שלום לכולם, אני נכנסת פעם ראשונה לפורום שלכם בגלל מספר בעיות. מתוך חשש שיש לי וגיניזימוס או משהו בסגנון (שאת זה הסקתי מפורום טיפול מיני - אם מישהו רוצה לקרוא למה הסקתי את זה), החלטתי להיבדק.. חשוב לציין שהייתי אצל גניקולוג שכשסיפרתי לו על הכאבים ביטל את זה ואמר לי לקיים יחסי מין עם שמן תינוקות (שלא עזר כמובן). עכשיו, מתוך מה שהציעו לי בפורום טיפול מיני, מסתמנות שתי אופציות.. האחת היא ללכת לרופא/ת נשים שיבדקו אותי ויוודאו שאין בעיה רפואית ורק אז ללכת לבדוק את העניין הנפשי , השנייה היא ללכת לסקסולוגית שתבדוק את העניין הנפשי בעיקר, ואם יש צורך גם את הרפואי. עכשיו יש לי כמה שאלות - 1. איזה אופציה עדיפה? 2. האם יש אופציה לבצע את הבדיקה ללא כסף? 3. האם מישהו מכיר רופא/רופאת נשים טוב/ה באיזור ירושלים? אם כן בבקשה שלחו לי בפרטי.. תודה רבה רבה וסליחה על האורך...

גלית35

New member
תבררי בקופת החולים בה את חברה../images/Emo20.gif

סביר להניח שיש להם מטפל\ת מיני.

ellulli

New member
תשובה

והמטפל המיני הזה הוא מישהו שאפשר לסמוך עליו או עוד מישהו שיבטל את הבעיה שלי?

גלית35

New member
אפשר לסמוך-הלכתי גם לקרוא../images/Emo20.gif

בפורום השכן את השרשור שלך-ואכן רופא הנשים שלך לא המליץ נכון-"שמן תינוקות". באיזו קופה את חברה?

ellulli

New member
תודה

שהלכת לפורום השכן, פשוט כבר לא היה לי כוח לרשום את כל הפרטים והכל.. קופת חולים כללית..

ellulli

New member
וואי תודה רבה לך!

תודה רבה על הנחמדות, אני אבדוק את האתר! ממש תודה לך!

שלום לך...

אני אישית הייתי שוקלת בכלל טיפול הוליסטי כלשהו, כזה שמתייחס לכל ההבטים שלך ולא עושה הפרדה של עצמך לחלקים. לפחות מנסיוני הדי טראומטי עם רפואה מערבית, הן בפן הפיזי והן בהקשרים אחרים, ההסתכלות היא רק על הסימפטום וכך גם הנסיון למצוא פתרון, בעוד שהסימפטום הוא לרוב ביטוי של בעיה אמיתי ששוכנת פנימה באדם. הבעיה שכדאי לטפל בה בעצם... אשמח להמשיך לעזור או להמליץ

למעלה