כמה שאלות קריטיות...

popoz

New member
כמה שאלות קריטיות...

1. אם אני עובד באותו קטע על ערוץ אחד של אודיו וערוץ של מידי. איך אני מייצא את שניהם לקובץ wav? 2. תנו לי בבקשה שמות של VST של תזמורת (כזאת שאפשר לעבוד שם גם רק על כלי אחד בודד, לדוגמא סולו כינור) 3. VST של מקהלה תודה רבה

ALMOG T

New member
כנס

1.מה זה חשוב כמה ערוצים..אתה דואג שלא יהיו מיוטים ..ועושה אקספורט 2.Edirol orcestral משהו כזה..לא יודע איך לכתוב.. 3.לא יכול לעזור לך..אבל..ניראה לי שEdirol super qurtet או משהו כזה לא יודע לכתוב חח

popoz

New member
אבל הקיובייס לא יודע להמיר מידי לאו

מידי לאודיו... אם אני עושה אקסופרט הוא מייצא לי מן הסתם רק את הערוצי אודיו

ALMOG T

New member
איזה שטויות

הקיובייס[ושום דבר אחר] לא יודע להמיר אודיו למידי..כי זה לא אפשרי אבל מה זה חשוב איזה ערוץ זה מידי או אודיו פשוט עשה אקספורטט

HeavenlyB

New member
בקשר למידי

אם ערוץ המידי שלך מנותב לכלי וירטואלי בקיובייס, או לכלי וירטואלי שמנותב לקיובייס דרך Rewire לדוגמא, אז לא תהיה בעיה בייצוא. אם מדובר במידי שנשלח לכלי מחוץ לקיובייס ולא מופיע כאודיו במיקסר של קיובייס, אז יש צורך קודם כל להקליט אותו לערוץ אודיו, ואז לייצא את המיקסדאון.

popoz

New member
איך אני מקליט אותו לערוץ אודיו?

סוף סוף תשובה נורמאלית וכן, אני יודע שמידי זאת פקודה ולא צליל. תודה

HeavenlyB

New member
תלוי מאיפה הוא בא

אם זה ממודול חיצוני, אז את יציאות המודול מחברים לכרטיס הקול ומקליטים לערוץ אודיו חדש. אם זה מתוך המחשב, אז זה כבר תלוי בכרטיס קול. אז צריך לשים את הערוץ מידי בסולו, ולהגדיר לכרטיס קול שיקליט את מה שהוא שומע. (בד"כ זה נקרא Wave או Monitor)

elper11

New member
כנס חבוב...

מידי זה פקודות כמו שאתה יודע נכון ?? אז איך אתה שומע את הפקודה שכתבת ?? כי היא מחווטת לכלי כלשהו...כשתעשה אקספורט אתה תשמע את הכלי נגינה בצורת הפקודות שכתבת לו על הדף (סיקוונסר) אז מה הקשר לזה שקיובייס לא מנגנת מידי...מידי זה לא צליל זה פקודה

למעלה