כמה שאלות (קיטבג)

MR CLEAN

New member
כמה שאלות (קיטבג)

שלום לכולם וכולן. שאלות לי מספר: רקע: לאחר שניסיתי אין ספור צורות לשנות את הפנים, שיער ארוך, זקן מלא, זקן צרפתי, החלטתי לנסות לעשות את התספורת הכי קצרה שיש - או כמעט או קרחת מלאה. החלטתי לעשות את זה בעצמי, היות וזה מוגזם לדעתי לשלם 30 ש"ח בשביל תספורת שלא צריך להקדיש לה מחשבה, והשאלות שלי הן כאלו: 1. חשבתי על לגלח את השיער ראש כמו זקן, דהיינו ג´ל גילוח וסכין. וחשבתי שזה לא ריאלי בסופו של דבר? זה יכול להצליח? 2. בנוגע למכונת תספורת - קיימים מסרקים לקביעת אורך, אפשר להשתמש בלי מסרק? איזה אורך זה נותן? מה ייתן המסרק הכי קטן? האם המכונה מסוכנת? (להיתפס, לחתוך את הראש או משהו?) 3. האם צריך אחרי שמורידים עם מכונה לעשות חיטוי עם אפטרשייב כמו בגילוח? 4. כמה זה מסובך לעשות את כל הראש בצורה סימטרית? תודה

SMOLANIT1

New member
אוקיי...

אני חושבת שכדאי שתיעזר במישהו שיגלח לך את הראש, זה נראה לי די מסובך לעשות את זה לעצמך... ובקשר לגילוח עצמו- אין סיבה שזה לא יצליח, צריך רק לעשות את זה בעדינות כדי לא להיחתך.(ולוקח קצת זמן בשביל שהכל יצא ישר)
בקשר למכונות תספורת- אין לי מושג.
ובקשר לאפטרשייב- לא נראה לי שזה יכול להזיק אם תשים אפטרשייב אחרי זה.. ולבסוף: נראה לי שיותר טוב ללכת לספר... (אצלו זה יילך הכי מהר ומדוייק)

גילוח הראש

כדאי לעשות את התספורת הקצוצה מאוד שאתה רוצה, עם מכונת תספורת - עלות של בין 100-150 ש"ח, ותוך מספר חודשים היא תשלם את עצמה עם ריבית, יש 4 מסרקים כאשר מס' 4 זה דיי ארוך יחסית, בדרך כלל אני מספרת את בעלי וילדי על מספר 3 הבן באזור האזניים על מספר 2, ואת העורף עצמו ללא מסרק כלל. אני מציעה לך להתחיל עם מספר 2, לראות אם זה לא ארוך מדי עבורך ואז לרדת למספר 1 או ללא מסרק כלל. בכל אופן אל תשכח שאם אתה רוצה לשמור על ראש קצוץ יהיה עליך לחזור על הפעולה כל שבוע.

למעלה