כמה שאלות קטנות

dan the man

New member
כמה שאלות קטנות

*קניתי בחנות את הדארק הורס אבל מה אני עושה איתו עכשיו? *מה אני עושה עם ג'ואל אוף קריאיישון? *מזה המקום הזה שנפתח כל כמה זמן וצריך אליו הזמנה (שמכינים ע"י מפתח וכזה עיגול וכאוס) ...? *באיפה שאני מוסיף נקודות יש הכי למטה משהנו שנקרא קומנד 2006 מה זה ? ו *אני שמחק בסרבר של אלכס ויש לי דארק לורד רמה 220 ... יש איזשהי חנותש בה מוכרים בגדים של דארק לורד? כי ממש קשה להשיג אותם.... והאם יש חנות שבה מוכרים כנפיים?

ofekgg

New member
שאלות מוזרות אבל....

*אתה שם אותו איפה ששמים את הIMPוהמלאך והHORM OF DOOM *אותו וכאוס במכונת גובלין= פרי(
) *DS דוויל סקוור משמה שבה עולים רמות יותר קל.... *קומנד=ההתקפה של הציפור (אני חושב) אי אפשר להעלות לשם נקודות... *
כנפיים מכינים... גלימה של DL מוכרים בבר... אני בטוח שאני טועה ב5\5 שאלות אז גם מישהו אחר יענה לך.... אופק

dan the man

New member
תודה...ועוד 5 שאלות :)

1.אבל איך מכינים כנפיים? 2.ומזה פרי(כאילו לא מה זה) מה זה עושה ? 3.*איזה ציפור*? 4.למה אני לא מצליח להכנס לדוול סקוור גם אחרי שיש לי הזמנה? 5.מה HORM OF DOOM עושה?

ofekgg

New member
תשובות...

1.חפץ כאוס+כאוס 2.קליק ימיני והוא מוסיף 1~3 נקודות להעלות 3.הDARK REVEN ה*ציפור של הDL* 4.צריך ללכת לאישה בנוריה (אני חושב נוריה) ולהכנס[ההזמנה חייבת להיות מתאימה לך ברמה...] 5. זה סוס אבל עם סקייל לכל השחקנים

dan the man

New member
חח סבבה תודה ועוד קצת

1.איזה חפץ? 2.איפה אני שם את הדארק רייון? כי אני לא מצליח לשים את הדארק רייון במקום של ההורן אוף דום...

Free Bird

New member
נמ נמ..

1. חפץ כאוס הוא חפץ שמייצרים בגובלין מחפץ+x+x [שוב תלוי באחוזי הצלחה וכמה שיותר פלוסים ככה יותר טוב] ומכאוס ומתקבלים החפצים הבאים: Chaose Nature Bow לאלף Chaose Stuff [מקווה שזה השם המלא] לקוסם ואת החפץ של האביר שכחתי איך קוראים לו כי בחיים לא שיחקתי באביר אבל זה גם משהו עם כאוס בהתחלה.

Free Bird

New member
../images/Emo9.gif

1. כנפיים מכינים בגובלין בנוריה. שמים חפץ כאוס+x+x [כמה שיותר, יותר אחוזי הצלחה] וכאוס ואם אתה רוצה עוד אחוזים אפשר להוסיף עוד חפצים+x+x 2. פרי זה מוסיף לך נקודות לסטאטוסים [לא יודעת בדיוק כמה ולאיזה סטאטוס בדיוק] אף פעם לא עשיתי פרי כי עדיף לעשות ריסטים וזהו וחבל על הכאוס. בדארק לורד אני לא מבינה אז סורי. 4. לDS אתה יכול להכנס רק עם המפתח המתאים לרמה שלך. מרמה 50 עד 150 אם אני לא טועה [אני לא בדיוק יודעת כל כמה רמות צריך להחליף מפתח] זה המפתח+1 ואתה יוצא אותו devil eye+1 והחפץ השני ששכחתי איך קוראים לו+1 קיצר מקווה שהבנת..

ofekgg

New member
נכנסים אליו דרך מישהי בנוריה אתה

צריך הזמנה בשביל זה... חפץ כאוס הוא: chaos bow קשת לאלף chaos dragon axe גרזן ללוחם chaos staff סטף ללוחם הם נראים כמו חפצים רגילים

למעלה