כמה שאלות-קב"ן

FX 35

New member
כמה שאלות-קב"ן

שבת שלום לכולם יש לי כמה שאלות אני כבר 3 חודשים בצבא בתפקיד מסווג שאני לא יכול לספר עליו וכרגע אני בקורס רציתי להתייעץ איתכם- אם אני פונה בשלב זה בקורס בצבא לקב"ן זה יכול להשפיע על המשך תפקידי? אני יודע שיש סודיות מלאה ביני לבין הקב"ן האם כדאי בכלל? אני יודע שאני כן צריך להיפגש עמו תודה על התשובות

EmGee

New member
אם זה תפקיד כל כך סודי

אז אתה עברת תחקיר ביטחוני ובו חתמת על הרשאה לדעת הכל על העניין הבריאותי (שקב"ן נכנס בתוכו). קיצר, במקרה וזה נשהו חריג אז זה כן יפריע לך.

gilensona

New member
ללא שום קשר לתפקיד

אתה תמיד יכול לפנות לקב"ן, ואכן ישנה סודיות מוחלטת בינך לבינו אלא שי משהו שאתה צריך לקחת בחשבון. א. לפני שאתה פונה אליו אתה צריך לקבל אישור לפניה מהמפקד הישיר שלך, מהמ"פ, ומהמב"ס. ב. ברוב המקרים הקב"ן יעדיף שתשאר ביחידה (אלא אם זה משהו חריג) ותגיע אליו לטיפולים מדי שבוע. ג. במקרה שזה משהו חריג, הוא יכול לשלוח אותך לפסיכיאטר ושם זה כבר סיפור אחר (את אתה רוצה לדעת תשאל). ד. אם הגעת לשלב הזה גם כאן זה יכול להיות שכן ישפיע על המשך השירות שלך באותה יחידה וכול להיות באותו אופן שלא, שוב, תלוי מה הבעיה. בהצלחה.

FX 35

New member
אז ככה-

מהמפקד אני יודע שאני צריך לבקש אישור אבל מהמב"ס? מהמפקד בסיס זה כבר נשמע מוגזם! מדובר בלחץ ומתח מהצבא והסתגלות ותופעות לוואי שאני לא אפרט כאן. האמת שהתפקיד חשוב לי מאוד אבל עוד יותר חשובה לי הבריאות שלי. התופעות הופיעו ונעלמו לפני בצבא והייתי כמה זמן בטיפול. מישהו שכן היה בקב"ן יודע אם זה עוזר באמת ואם קשה לי יהיו לי ההקלות שמגיעות לי? אני ממש לא אחד שאוהב סתם להוציא פטורים ושטויות למיניה תודהם

gilensona

New member
כמה תשובות קטנות על שאלות גדולות

לגבי האישורים, אז כן זה הנוהל, הרעיון הוא שהם רוצים לנסות לעזור מבלי שתגיע לקב"ן, הם רוצים שתציג בפניהם את הבעיות שלך והם יהיו אלו שינסו לפתור לך אותם. אם אתה לא חפץ בעזרתם פשוט תגיד שיש לך בעיות אותה חייב לראות את הקב"ן. תתעקש. דבר נוסף הוא שאני מדבר איתך לא באוויר, אני מדבר מנסיון, אלא שאני התחזתי, זה עבד מצוין, אפילו ראיתי 2 פסיכיאטרים, אבל אז פלטתי משהו לא לעניין ומצאתי את עצמי יושב בכלא. מכיוון שאתה לא מתחזה כפי שאתה אומר, אז אני יודע על חבר שלי שהיו לו בעיות הסתגלות, הוא הלך לקב"ן, זה שלך אותו לפסיכיאטר, והפסיכיאטר הוריד לו את הפרופיל הנפשי ל-45 עם העברת תפקיד. אם הבעיות שלך אמתיות, יתחשבו שך ותקבל את מה שמגיע לך. אין כל ספק ידידי שהבריאות באמת חשובה יותר מכל, חשוב שתזכור שגם הצבא חושב בד"כ כמוך לאור התביעות הרבות שמצטברות על שולחנם. בהצלחה.

FX 35

New member
השאלה היא

אם אחרי שאני נחשף לדברים סודיים מה הצבא עושה? מנסה להשאיר אותך בכוח ולעזור לך או שמה מוציא אותך

gilensona

New member
אין לזה שום קשר

הצבא ינסה לפעול לטובתך, ואם נחשפת לסודיות מוגברת אז רמת הסודיות שלך תשאר כמו שהיא עד סוף חייך וכך גם כל החוקים והתנאים הכפופים לרמה זו.

למעלה