כמה שאלות על TOS

TUVIX

New member
זה כן הובהר על המסך

היה פרק בעונה 7 של DS9 ש סקטיון 32 ביקש מד"ר בשיר לאבחן רמולאני בקשר למחלה כל שהי זה הולך ככה בערך אתה מכיר אתה המחלה X כן היא משפעיה על X(כן הוא אומר איזה מילה ואז מפרט שלוש גזעים וולקנים רומלאנים ועוד משהו(יש לי זיכרון ממש טוב 99.2 אחוז באבחון שעשו לי לליקויי למידה)) ראיתי כמה חולים וולקאנים עם המחלה אז שואלים אותו ומה עם רומלאנים והוא עונה טוב יש בהם כמה הבדלים גנטיים בקשר למערכת העצבים אבל אני חושב שנאי יוכל לאבחן אותה גם אצלהם. אני כרגע מחפש את הפרק ואני יוציא תמליל מלא הם לא הוולקנים שעזבו ליפני 1500 שנה כי 1500 שנה זה לא מספקי זמן לשינויים גנטיים ועוד במערכת העצבים וגם יש להם צורת אוזניים קצת שונה שלא לדבר על המצח והם לא לבנים אל צהובים כי הם אמורי להיות סיניים.

Lu Tze

New member
אני די בטוח שאתה טועה

(לא בנוגע לפרק הספציפי, בנוגע להיפרדות של הרומולאנים מהוולקאנים). תראה, אף אחד לא אמר שהטרק חייב להישמע לחוקי האבולוציה שלנו. חוץ מזה, זה גם אפשרי שהרומולאנים היו מבודדים מהוולקאנים במשך אלפי שנים גם לפני שהם עזבו את הכוכב, אלא ברגע שהייתה להם הזדמנות להסתלק, הם עשו זאת.

Lu Tze

New member
הממ... הרגע קראתי את ההודעה שלי שוב

ונראה לי ששתיתי משהו לפני שכתבתי אותה. ננסה שוב: אתם יכולים לתת לי המלצות לפרקים ב-TOS שעוסקים בקלינגונים או הרומולאנים?

TUVIX

New member
הא ועוד דבר אם אתה טוען זאלה הם

הוולקנים שברחו בגלל שלא רצו לחיות חיי הגיון אלה חיי רגש ורוחניות רגש רוחניות נשמע לך כמו רומלאני הם הגזה הכי אפור בגלאקסיה המזון שלהם יותר טפל ממים. אני לאחושב שראיתי צבע נועז אחד על רומלאני אף פעם. אולי פוטון טורפידו של הפדרציה כשהוא מפרק בירד אוף פריי רומלאנית זה דיי אדום

TUVIX

New member
אוקיי לפרש לך

לשניהם יש מקור משותף( Although descended from the same ancestors as are Vulcans) אבל הם לא פיצול ישhר של הוולקנים , היה כנראה איזה פיצול באיזה שלה אלוצאוני פחות מתקדם ממה שהם עכשיו גם לנו ולארנוגוטאנן ha מקור משותף איפה-שהו. וזה מה שמוכיח שהם עדיין המשיכו להתפתח למה שהם היום"Romulans are surprisingly different than their distant cousins both in physiology and in behavioral customs "כי אחרת הם היו ממש דומים אחד לשני אבל עכשיו הם שונים גם חיצונים וגם פנימית. לא אמרתי שאין הלם מקור משות אלה רק אמרתי שהם שונים מידי כדי שיהיו קרובים ישירים וגם אמרתי שאין סיכוי שהם אלה שהתפצלו ליפני 1500 שנה מהוולקנים.

TUVIX

New member
הנה כל ההוכחות שצריך

המוח שלהם יותר דומה לקלינגונים מאשר לוולקאנים ולבני אדם פשש חשבתי שהם יותר חכמים מקלינגונים המוח כידוע לך לא ממהר להתפתח מלא איברים קצת שונים כדי שיתאמו להבדלים בין כוכבי הלכת אבל מוח שונה זאת אורת שהם התפצלו ליפני שניהיו ממש אינטליגנטיים באיזה שלב ניאנדרטאלי יכול להיות נלקחו בתור עבדים או איזה ניסוי מדע של גזע קדום. The physiology is subtly different from Vulcans, but enough so that surgery on a severely injured Romulan is difficult for Dr. Crusher. Romulan ribosomes apparently do not match those of humans or, surprisingly, Vulcans — but can match those of Klingons. The race still believes in discarding genetically or physically inferior infants, and that it will conquer the galaxy. They view the Federation as exploitative and short-sighted, according to Jarok. Their metabolism — or at least his — appears to be faster than human standard; the higher rate will help his treated skin burns heal faster. Throughout their long history of war, Romulans have rarely attacked first, opting instead to test their enemies' resolve — a chess game, Captain Picard calls it.

Lu Tze

New member
אה, חשבתי שאתה לא מסכים

שהוולקנים והרומולאנים לא היו גזע אחד בעבר אז הבאתי לך את הפיסקה בסטרטרק.קום שאומרת שהם כן. בכל מקרה, אני עדיין חושב שהם נפרדו בגלל שהרומולאנים לא הסכימו לשיטת ההיגיון הוולקאנית. תמיד אפשר לפנות לגורו הטרק המקומי (מי אמר שחנופה זה דבר רע?) סיזיפוס, איכה?

Lu Tze

New member
הרגע ראיתי שסיזיפוס כבר התייחס

לזה במעלה השירשור.

TUVIX

New member
ועוד דבר בפרק 3X04 של TNG

יש גזע מאוד דוה לוולקאנים אבל בשלב של עידן הברונזה גם הם התםצלו מהוולקנים לדעתך בספינות חלל? יש מזהו כמו 5 גזעים דומיי וולקנים מפוחתחים שרובם דומים בהרבה מהרומלאנים ששונים יחסית ממש הרומלאנים שונים מהוולקנים כמו שהוולקנים מאיתנו בערך ועוד משהו לוולקאנים ורומלאני יש דם שונה ולכן מערכת שנימה שונה. ולא ידוע עוד כמה לא מפותחים.

krasner

New member
די עם הוויכוחים האלה!!!

תפסיקו כבר!!!זה לא אמיתי!!!!זאת סידרת טלוויזיה!!!הפכתם את זה לדת מזדיינת!!!אין יצירת טלוויזיה או קולנוע שהיא מושלמת מכל הבחינות ותמיד יהיו דברים שלא ידעו או שהם לא מדוייקים!!! חאלס כבר!!! אני מת על "מסע" לכל דורותיו,והייתי בכנסים של הסדרה פעם,אבל אנשים כמוכם שכל מה שיש להם בראש זה להתווכח אם הרומולאנים והוולקנים הם אותו גזע,ומגיעים לכל הכנסים האלה מחופשים ליצורי דמיון,זה פשוט מחליא אותי,פאקינג גיקים!!!! GET A LIFE!!!! ITS JUST A TV SHOW!!!!

itstzar

New member
Sorry We can't meet you'r level of

logic and sanity​
כולם פה יודעים שזו "רק" סדרת טלוויזיה, אבל מה, אנחנו מוזרים, נהנים לנתח ולמצא חורים בעלילה ופתרונות לחורים האלה, משוגעים ממש, אף אחד לא הכריח אותך להתערב בוויכוחיםף אז פשוט חבל על העצבים שלך, ץוציא אותם על מישהו אחר..... ונ"ב קראשר זה עם C לא K ו U ולא A ככה שזה יוצא Crusher ככה סתם לתשומת ליבך

TUVIX

New member
אני דורש סקילה המונית!! או ספייסינג

Hologram

New member
לא בטוח שזה טרול,אולי מישהו שהביע

דעתו,בכל מקרה כבר נאמר ש: "הדרך היחידה להתמודד עם טרול היא להגביל את תגובותיכם לאזהרת גולשים אחרים לא להגיב לטרולים."!!!

למעלה