כמה שאלות על TOS

krasner

New member
מצטער לקלקל לך

אבל KRASNER זה פשוט השם משפחה שלי. בפעם הבאה שאני אצטרך עזרה ממך באנגלית(שזה לא יקרה כי בניגוד אליך כבר מזמן סיימתי ביה"ס) תמשיך לפוצץ חצ'קונים.יו ליטל פאגט. p.s. i'm not a troll Star Trek IS The BEST!!!

Lu Tze

New member
בבית ספר גם לימדו אותך לפנות

לאדם שאליו אתה רוצה לדבר? ותגיד, ברצינות, מה הבעיה שלך? יש כאן אנשים שאוהבים את מס"ב ואוהבים לדבר על מס"ב. זה הגיוני לדבר על משהו שאתה אוהב, אם אתה לא רוצה לדסקס על הסידרה עם אנשים שגם אוהבים אותה - בסדר אני באמת לא מכריח אותך, בעצם, לא נראה לי שאנחנו מפסידים הרבה. אבל למה לבוא ולנסות לעצבן אנשים סתם?

itstzar

New member
מצטער לקלקל לך, ביה"ס סיימתי לפניך!

לא, בעצם לא מצטער, אז טעיתי בעניין הניק, קורה, אבל תהיה בטוח שגם אם היית רוצה עזרה באנגלית לא היית מקבל אותה ממני... אז שירתת בשטחים, ביג דיל, מה אתה רוצה מדליה? זה לא שהיית היחיד שם, רמבו!!! ואם כל כך לא נאה לך להיות בחברת כאלה שאוהבים לדבר על מס"ב, אתה יודע אתה לא חייב להיות כאן, אני בטוח שיש איפשהו פורום להומופובים, אולי אפילו בתפוז, לא בדקתי, אז תזחל החזרה לשוחה שלך ותמצא לעצמך עיסוק שיותר יתאים לרמה שלך

Lu Tze

New member
איך אני מת על אנשים שכל

היום מסתובבים בפורומים וצועקים על אנשים אחרים למצוא חיים.

Lu Tze

New member
דרך אגב,

הנה תיאוריה קטנה שפיתחתי. יש לציין שכתבתי אותה לפני שראיתי את ההודעה הזאת.

Hologram

New member
לא הבנתי את התיאוריה שלך

אתה יכול להסביר? מה קשור הפסיקים כתשומת לב ,להסוואת התוכן? כלומר שיהיו הרבה פסיקים ואז זה מושך תשומת לב הקורא ואז מתיחס פחות לתוכן וזה כאילו הסואת של התוכן?

Lu Tze

New member
הבנת נכון.

על אותו היגיון שתלמיד בחטיבה יכתוב עם פונט גדול, ישים הרבה כותרות מרשימות ורווח כפול. וזה כדי להסיח את דעת המורה מהתוכן עצמו.

Hologram

New member
הבנתי../images/Emo8.gif,מסכימה איתך לגמרי

תמיד חשבתי על זה שכשאנו עושים עבודה,מישהו לא צריך להשקיע הרבה בתוכן,אלא יותר לקשט,כתב גדול עם מלא צבעים על כל אות,מלא תמונות וכו' ומסגרת ואז לקבל 100 ואילו אני יכולה לכתוב תוכן מלא,ולקבל 90,לכן לפעמים עדיף לעבור לשיטת ה*קישוטים* החיים לא הוגנים

TUVIX

New member
אני יגיב על זה בכמה מילים שגם טרול

איכשהו מסוגל להבין. בתגובה ל!!!! ITS JUST A TV SHOW. סטאר טרק זה לא רק סידרה זה דרך חיים אני לא רק מחבב אלה חולה על זה זה לא אמור אין לי חיים וזה גם לא אומר שזה כל החיים שלי אולי יסקלו אותי כאן על מה אשני יגיד עכשיו אבל אני גם דיי אוהב FARSCAPE שלדעתי גם סידרה מצויינת שנקטלה תרם זמנ אבל נשוב לנושאנו אני הלכת והולך גם לכנסים הייתי ה 5 או 6 עד היום רובם בחול אני גם טס השנה לארה"ב והולך לבקר בסטאר טרק אקספיריאנס. ובתגובה לGET A LIFE!!!!. שלום אני בן 17 אני מסיים כיתה יא' עם 4 ציוניי הגשה 100 יש לי חברה כבר שנתיים וחצי והזדיינתי אתמול. מה אתך

krasner

New member
תשובה

אני בן 21 ובזמן שאתה למדת את לוח הכפל,אני חיסלתי מחבלים בג'נין,ראמאללה ובשכם. נ.ב. ראיתי את חברה שלך אתמול ואני לא מבין במה אתה מתגאה שאתה משכיב מישהי שנראית כמו הטנק שלי. נ.ב.2 הסיבה היחידה שהיא הלכה אתמול אליך כי אני הייתי עסוק.

Iris Carmon

New member
אני אמורה להיות התינוקת פה

מה זה הריב הזה?? ברצינות!! בנים.. ולמה אתה אומר שחברה שלו נראת כמו טנק אבל עדין אומר שהיא הלכה אליו רק כי אתה היית עסוק? לא הגיוני

krasner

New member
צודקת

סתם בדקתי את התגובה של כולם. אני חולה על מסע,אבל מעצבן אותי לפעמים איך שכולם מתייחסים לזה כאילו זה אמיתי.יש כל כך הרבה דברים חשובים יותר. מצטער אם פגעתי במישהו. ותפסיקו להיות כאלה רעים כולם. כולה הבעתי דעה.... ובאמת,בינינו,זה לא מגוחך להתחפש לדמויות בכנסים? ומצטער להודיע שכן אני רמבו,מה שאני עברתי....ואני מבין קצת יותר איך החיים עובדים.הכל חרא. LIVE LONG AND PROSPER

Bajoran Preist

New member
את זה ש"הכל חרא", גם אני כבר יודע..

בכל מקרה, אני לא יודע מה בקשר ללהתחפש בכנסים(לא עשיתי את *זה* עדיין, גם לא הייתי בכנסים, לצערי), אבל אני כן יודע שלדון על האם וולקנים ורומולנים הם אותו גזע מעניין אותי מאוד. אתה יודע מה, זה מעניין אותי *קצת* יותר מפיסיקה ומתמטיקה שאני צריך ללמוד כרגע. אז, כאילו, לפני שאתה בא וצורך על אנשים, תנסה להבין מי הם ומה הם קודם. ואם אתה אוהב את סטאר-טרק, אני אפילו מציע לפתוח דף חדש ולהציע לך לבקר בפורום לפעמים.

Bajoran Preist

New member
אגב, טוביקס-

למה שיסקלו אותך על שאתה אוהב את פארסקייפ? חלילה וחס, הפורום הזה הוא ליברלי למדי בכל הנוגע לסדרות שאינן סטאר-טרק(מרביתו, לפחות). למעשה, ישנם כאן מספר חברים קבועים שהסדרה האהובה עליהם מכולם היא אפילו לא סדרת טרק. ואני בקלות מגדיר את עצמי כsci fi and fantasy lover ולא רק כטרקי, למרות שכשאני אומר שאני טרקי אני די מכליל את הכל, בצורה משונה
הכל מקרה, הבנו את הכוונה

למעלה