כמה שאלות על .net

Yoava333

New member
כמה שאלות על .net

מאיפה אני יכול להוריד את ה.net framework ? באיזה תוכנה אני כותב את ה-C#? תודה מראש יואב

Yoava333

New member
תודה על התשובה המהירה עוד כמה שאלות

1. עם איזה שפה הכי מומלץ לכתוב .net? 2. האם עם השפה הזאת אפשר לכתוב ASP.NET? 3. איזה שפות בכלל קיימות ב-.net? 4. ומהו ה-visualStudio.net? בתודה מראש יואב

תשובות

עם איזו שפה - זו שאלה של טעם ושל נוחות. נראה לי שהרוב לפחות בפורום הזה ימליצו לך על #C. זו שפה שפותחה במיוחד עבור הדוט-נט, ומכיוון שהיא נכדה של ++C יש לה סינטקס יעיל יותר משל VB.NET. בדוט-נט אפשא לכתוב ב - 4 שפות עיקריות: #C, ויבי דוט נט, ++C, ו - JScript. אבל יש עוד שפות שנתמכות ע"י הדוט-נט. אפשר לקרוא על זה בתנ"ך. ASP.NET אפשר לכתוב בכל שפה שנתמכת ע"י ה - NET Framework. (למיטב ידיעתי - ותקנו אותי אם אני טועה). Visual Studio.NET היא סביבת הפיתוח של הדוט-נט שבה אפשר לכתוב ולקמפל תוכניות בדוט-נט. מקווה שעזרתי.

Yoava333

New member
איפה אני יכול ללמוד את השפות?

יש איזה אתרים מומלצים ?

Yoava333

New member
אין אתרי לימוד כלשהן?

כי לדעתי לקנות ספר הוא לא מוצא ראשון ללמידה של שפה...

Zeliran

New member
.....

יש ה-מ-ו-ן אתרים שעוסקים בזה, פשוט תריץ חיפוש בגוגל.. גם תקפוץ לקישורים של הפורום.. יש גם מדריך או שניים בעברית

Yoava333

New member
תודה ! עוד כמה שאלות...

מה אומרים אלה : >>, << , & , ~ ? והאם השימוש של : x+=5 הוא אותו שימוש כמו ב-JS?

Zeliran

New member
../images/Emo35.gif

אולי אתה מתבלבל ומתכוון ל <, >, && שהינם סמני השוואה (במשפטי if למשל..) ואין לי ממש מושג מה השימוש של ~, במתמטיקה לפחות זה אמור להיות 'בערך..' אבל אני לא ממש יודע מה המשמעות שלו בתכנות.. אם יש.. אף פעם לא למדתי ממש JS אבל המשמעות של =+ היא שבמקום לכתוב x = x+4 אפשר לרשום x += 4

Yoava333

New member
קראתי קצת

ולפי הבנתי < > == != הם סימני ההשוואה הרגילים הקיימים גם המתמטיקה אבל מה אומרים הסימנים האלה : << >> & ~ ^ |? - כתוב משהו על זה שהם ברמת הסיביות לא ממש הבנתי... וכן ב-JS כותבים x+=4 מתכוונים ל-x=x+4

תשובות

>> - הזזת סיביות שמאלה << - הזזת סיביות ימינה & - אופרטור AND של סיביות (Bitwise And) | - אופרטור OR של סיביות (Bitwise Or) ~ - אופרטור NOT של סיביות (Bitwise Not) ^ - אופרטור XOR של סיביות (Bitwise Xor) ? - אופרטור שבא תמיד יחד עם : וביחד הם הצבה מותנית. צריך ספר כדי ללמד את האופרטורים האלה, אבל בכל זאת כמה דוגמאות:
4>>2 = 1 1<<3 = 8 4&2 = 0 6&4 = 4 4|2 = 6 x = 1==2 ? 1 : 0;//x will be 0​

Yoava333

New member
לא הבנתי אפשר טיפה פירוט...

כי לא הבנתי איך לזיז 4 שתי סיביות שמאלה יוצא 1?

יש 10 סוגים של בני אדם כאלה שיודעים

בינארית וכאלה שלא. 0100 זה בבסיס 2(בבינארית) אתה יכול גם לקרוא את זה 100 בבסיס 2(בלי 0) וזה שווה ל4 בבסיס 10(עשרוני\דצימלי) ועוד קצת 0001=1 0010=2 0011=3 0100=4 0101=5 0110=6 0111=7 1000=8 1001=9 ..וכך הלאה בעיקרון אם אתה מתחיל אז לפי דעתי אתה יכול להתעלם מזה כרגע זה לא בדיוק בסיס תיכנותי.(אלא אם כן אתה לומד אסמבלר)

svoivandim

New member
אח שלי יש יותר סיכוי שערפאת יחיה

עד גיל 120 מאשר שתמצא ברשת VS.NET (כולל שיתוף קבצים-ניסיתי את כולם התוכנות שאתה מוריד פגומות,החבריה של מיקרוסופט עושים זאת בכוונה)

למעלה