כמה שאלות על FM 7

ירוק18

New member
כמה שאלות על FM 7 ../images/Emo13.gif

קודם כל - אין מה להשוות עם CM , עולם אחר לגמרי.... אבל בכל זאת יש כמה דברים מציקים: 1.האם אפשר לאמן קבוצה וגם נבחרת כמאמן אחד (כמו ב-CM) ? 2.שחקן לא רוצה לבוא אליי לקבוצה,האם יש דרך להביא אותו בכל זאת ? (חוזה שמן במיוחד לא הצליח) 3.למה התקציבים נהיו כל כך נמוכים (חיפה לדוגמה רק 114 אלף יורו) ? 4.האם מהירות המשחק אכן תהיה מאוד איטית אם אתחיל את המשחק ב-Database size Large ? תודה לעונים.

SiC

New member
תשובות

1) אפשר לאמן נבחרת וקבוצה ביחד, רק קח בחשבון שההנהלה של הקבוצה והה תאחדות לא יאהבו את זה 2) אם שחקן לא רוצה, אין מה לעשות. אתה יכול לנסות להציע לו חוזה שמן עם מענק חתימה מאוד גבוה והמון בונוסים אבל אם הוא לא אומר לך שרק הצעה מאוד מפתה תשכנע אותו אז אין טעם... 3) התקציבים נמוכים כי הקבוצות כבר בצעו את הרכישות של הקיץ שלהם כאשר המשחק מתחיל (זה הגיוני לא?) ולכן התקציב שאתה מקבל זה מה שנשאר להם. מנסיון, אם תבקש ולהנהלה יש הם יגדילו לך את התקציב. 4) בסופו של דבר המהירות נקבעת לפי המחשב שלך. אם יש לך מחשב מאוד חזק והמון RAM גם אם תשחק על LARGE ותפעיל את כל הליגות במשחק, עדיין יזוז לך מהר (כמובן שאני מגזים). לי יש פנטיום 4 300GHZ עם 512 RAM, והפעלתי 5 ליגות על LARGE והמשחק עובד ממש מהר

shlomi 123

New member
תשובות

1)בטוח שכן. 2)ששחקן ממש לא רוצה להגיע לא נראה לי שמשהו יזיז אותו מההחלטה. 3) צריך לשאול את מי שעשה את המישחק
4)תלוי במחשב שלך, אם הוא חזק מספיק אז זה לא ישפיע ממש, אם הוא חלש המשחק יהיה קצת איטי יותר בטעינה וכו'.

ran81993

New member
בקשר לשאלה3

שחקן לא רצה לבוא אליי לא זוכר מזה אז נתתי לו את המשכורת הכי טובה שאני יכול ובונוסים גדולים לדוגמא אם הוא חלוץ אז להביא לו איזה 200 אלף על גול ועל בישול או משהו וכל מיני בונוסים ששווים לתפקיד שלו וגם הצעתי לשחקן בונוס חתימה שמן ואז הוא מסכים אחרי שהוא סירב בכול מחיר

למעלה