כמה שאלות על Dell Inspirion 6400

ayeletgo100

New member
כמה שאלות על Dell Inspirion 6400

היי, יש לי מחשב מהדגם הנ"ל. המחשב יחסית חדש, ולמיטב הבנתי יציאות ה USB אמורות להיות USB2. משום מה המחשב לא מזהה זאת... התקנתי בזמנו את כל הדרייברים מהדיסק שהגיע עם המחשב, אבל אני חוששת שאולי הדיסק לא היה באמת מתאים, למשל את הדרייברים של האודיו בסופו של דבר הורדתי מהאינטרנט לפי לינק שנתתם לי פה . יש מה לעשות בעניין? מערכת ההפעלה XP עם SP2. אמרו לי שזה יכול להיות בגלל ה SP2? אם כן מה אפשר לעשות? חוצמזה, אני יודעת שיש יציאת FIRE-WIRE ומעוניינת לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית. יש עוד משהו שאני צריכה לעשות בשביל לחבר אותה? לרכוש כבל כלשהו/להתקין דרייברים מסוימים? איפה אני מוצאת אותם ומה סדר השלבים הנכון לחיבור? תודה!

ayeletgo100

New member
כי בכל פעם שמחברים אליו משהו

למשל אייפוד, הוא טוען שההתקן היה יכול לעבוד מהר יותר אילו היה מחובר לUSB2, ומשם אפשר לראות את רשימת היציאות הקיימות במחשב, וכביכול כולן USB (רגיל/1?) ולא 2...

ypm

New member
ממליץ לנסות להתקין את ה NSS

Notebook System Software לחבר את הנייד לחשמל, לנתק את ההתקנים המחוברים ל USB ולהריץ את הקובץ מקישור זה - http://ftp.us.dell.com/utility/R120775.EXE העדכון לא אמור להזיק .

ayeletgo100

New member
כמעט הצלחתי להתקין אבל

קיבלתי את הודעת השגיאה שהעדכון לא רץ כי הוא לא תואם את השפה שבה מותקן הווינדוס... יש גרסה תואמת לווינדוס בעברית או שאני אצטרך להתקין את הכל מחדש, הפעם באנגלית?

למעלה