כמה שאלות על קידום

mitlamed1

New member
כמה שאלות על קידום

היי,
1. האם קידום בארץ (לgoogle.co.il) אמור להיות זהה לקידום בgoogle.com או שיש לאתרים ה"זרים" פרמטרים אחרים/נוספים לקידום?
2. אם יש לי מאמר (מקורי שלי) שאני רוצה לפרסם במספר אתרים, זה נחשב תוכן משוכפל או שמנועי החיפוש מזהים שהלינקים שבו מובילים לאותו אתר ואז הוא לא מתייחס לזה כתוכן כפול?

תודה!

lotanstar

New member
קידום בארץ

קידום אתרים בארץ שונה מקידום אתרים בחו"ל. ראשית בחול יש יותר אתרים, ולכן יותר תחרות
שנית גוגל.קום מקפידים הרבה יותר מבחינת שיטות קידום מאשר גוגל.קו.איל. יש עדיין הרבה אתרים
שאני מוצא שהאלגוריתם המשופר של גוגל לא השפיע עליהם בארץ (כמובן שיש כאלה שכן) בכל מקרה
אם אתה מפרסם את אותו מאמר במספר אתרים שונים אז זה נחשב משוכפל
אם אתה רק מפרסם לינק לאתר בו מופיע המאמר הרי זה משובח
שאלות נוספות?

yoni141

New member
כמה תשובות

1. עקרונית שיטת הקידום בגוגל ישראל וקידום בגוגל העולמית דומות
העניין הוא שבגוגל העולמית שמים לב יותר לעקרונות הקידום ולכן צריך מאד להיזהר שלא לעבור על חוקי הקידום התקניים של גוגל.
מה שמצליח בקידום בישראל לא תמיד יצליח בגוגל העולמית.

2. הפצה של מספר מאמרים בעלי תוכן זהה - זה הכפלת תוכן.

תוספת לתשובות

1- חשוב להגיד שפעולות הקידום בארץ ובחול אינם שונות בהרבה,רק שצריך להבהיר שהתחרויות בכלל הנישות הרבה יותר רחבות ולכן ישנו צורך לבחון את הנישה ולחשוב על דרכים יצירתיות יותר למשוך גולשים
2- פעולה שבעבר סיפקה ערך כלשהו כיום אין לה תועלת רבה וישנו צורך למצוא כיוונים שונים לפרסום התכנים ולבניית הקישורים

mitlamed1

New member
אשמח להרחבה

1. לגבי הקידום בחו"ל - אם אנחנו מעוניינים לקדם את האתרים שלנו בחו"ל אך באופן עצמאי ולא להשקיע בחברת קידום. מה כדאי לעשות?
(הכלים שפה בארץ - מטא תגס וכו') משפיעים אבל לא הרבה).
למה עוד כדאי לשים לב ולהתייחס? גם בחו"ל וגם בארץ???

2. לגבי המאמרים - זה כבר לא אפקטיבי? לא כדאי להשקיע בזה?
איך בכלל גוגל יודע שהמאמר משוכפל? זה יכול לעשות לי נזק אם פרסמתי את אותו מאמר ב-2-3 אתרים?

lotanstar

New member
דה ז'ה וו

לגבי קידום לבד, שים לב שכבר נשאלה שאלה כזו בשרשור של •קידום האתר doron700
תשובות:
1. קידום בחו"ל - שרת אחסון אשר נמצא בחו"ל, עדיפות לדומיין עם סיומת קום או אם מדובר על מדינה ספציפית כמו אנגליה אז co.uk וכו' אבל קום הכי עדיף בדרך כלל יותר עולמי.
מטא תגס בודאי משפיעים, וזה לא נכון להגיד שהם לא משפיעים הרבה, הם לא משפיעים מספיק. בסופו של דבר חוקי הקידום בארץ ובחול הם לא שונים, אותם פעולות שצריך לעשות פה צריך לעשות שם

מטא תגס, תוכן איכותי, צפיפות מילות מפתח, קישורים פניימיים באתר, קישורי באקלינקס (המקשרים לאתר), friendly url, קנוניקל אם צריך, אלה הם אבות הבניין לקידום אורגני בכל מקום בעולם.

2. מאמרים זה אפקטיבי מאוד - להוציא קישור מתוך המאמר במילת מפתח במקום גבוה, זה מה שנקרא קישור נכנס, זה טוב, זה מעלה את רמת הפופולריות של האתר שלך בעיניי גוגל, השאלה היא מה גוגל
חושב על האתר המקשר. בכל מקרה פרסום מאמרים זה דבר טוב, במיוחד אם אתה משתמש בתג של author אז גוגל ידע לקשר בין המאמר לאתר.

בנוגע לאיך גוגל יודע? בימנו גוגל נמצא בכל מקום, אם אתה גולש בכרום כל הזמן, אם יש לך סרגל של גוגל גם שם הוא נמצא אפילו אם תגלוש באקספלורר. הוא נמצא בgmail ובקיצור
גוגל אוגר מידע עליך ועל כל הגולשים בשירותיו. מעבר לזה הרובוטים של גוגל כל הזמן רצים ברשת ומחפשים תוכן לשמור במאגרים, בסופו של דבר גוגל זה מיליון מחשבי על ושרתי על, לכן אין להם בעיה
לעשות השוואות בין תכנים ולמצוא תכנים משוכפלים. מבין מיליארדי האתרים ברשת הם נותנים לך תשובה על השאילתת חיפוש שלך בפחות משניה אז תחשוב בעצמך איזה עוצמת מחשוב יש להם.

סיכום של שני התשובות

1. בנוסף למה שהומלץ לך לפני, כדאי לשים לב להתנהגות הגולשים באתר ולסממנים חברתיים- חשוב להגיד שעדיין ישנם המון קריטריונים שאיננו יודעים מהי השפעתם ולכן אין תשובה מדויקת, בגדול ידוע שמה שטוב לגולשים גם טוב למנועי החיפוש, ללא הקשר לאזורים גאוגרפיים.

2. לא אפקטיבי להפיץ מאמרים ואין ממש צורך להוסיף מעבר לכך את התוכן תשמור באתר שלך ואין סיבה לפזר אותו באתרים אחרים

למעלה