כמה שאלות על פראדו

• פותח הנושא Alto
  • פורסם בתאריך

Alto

New member
כמה שאלות על פראדו

יודע שהשאלות 'מה לקנות?' 'מה יותר טוב?'... מעצבנות אבל בכל זאת אני חדש לגמרי בתחום הזה אז אשמח לעזרה. קיבלתי סוף סוף אישור מההנהלה בבית לקנות רכב 4X4, התקציב 80-100 ש"ח, ישמש כרכב שני במשפחה, במשך השבוע נסיעות קצרות בעיר, סופש"ים לשטח. מהמלצות מחברים החלטתי ללכת על פרדו קצר וכאן מתחילות השאלות: - בתקציב כזה על איזה שנתון פחות או יותר בכלל מדובר? - מה לשים לב כשבודקים את הרכב (עוד לפני המכון בדיקות)? בעיות אופייניות וכו'... - סולר/בנזין? יתרונות/חסרונות. - המכון בדיקה ברעננה (מול העבודה שלי
) שבודק 4X4 באמת שווה? - על תוספות, כמה משלמים? - אילו תוספות מומלצות במיידי (מגינים ספציפים וכו). - יש נעילת דיפרנציאל בכל הדגמים או החל משנה מסויימת? - יש הבדלים משמעותיים בין השנתונים שכדאי לשים לב אליהם? - מי שענה נכון על כל השאלות מוזמן לענות גם על השאלות החשובות באמת כמו: איזה צבע עדיף, איזו מוסיקה מתאים לשים ברדיו לפרדו בצבע הניבחר מקודם וכו'
תודה, ארנון

miki69

New member
../images/Emo127.gif

יודע שהשאלות 'מה לקנות?' 'מה יותר טוב?'... מעצבנות אבל בכל זאת אני חדש לגמרי בתחום הזה אז אשמח לעזרה. קיבלתי סוף סוף אישור מההנהלה בבית לקנות רכב 4X4, התקציב 80-100 ש"ח, ישמש כרכב שני במשפחה, במשך השבוע נסיעות קצרות בעיר, סופש"ים לשטח. מהמלצות מחברים החלטתי ללכת על פרדו קצר וכאן מתחילות השאלות: - בתקציב כזה על איזה שנתון פחות או יותר בכלל מדובר? - מה לשים לב כשבודקים את הרכב (עוד לפני המכון בדיקות)? בעיות אופייניות וכו'... - סולר/בנזין? יתרונות/חסרונות. - המכון בדיקה ברעננה (מול העבודה שלי ) שבודק 4X4 באמת שווה? - על תוספות, כמה משלמים? לא משלמים על מיגונים!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++ - אילו תוספות מומלצות במיידי (מגינים ספציפים וכו). מיגונים תחתיים בלבד +++++++++++++++++++++++ - יש נעילת דיפרנציאל בכל הדגמים או החל משנה מסויימת? - יש הבדלים משמעותיים בין השנתונים שכדאי לשים לב אליהם? דגמי 2001 או 2000ומעלה מנוע חזק יותר ++++++++++++++++++++++++++++ - מי שענה נכון על כל השאלות מוזמן לענות גם על השאלות החשובות באמת כמו: איזה צבע עדיף, איזו מוסיקה מתאים לשים ברדיו לפרדו בצבע הניבחר מקודם וכו' תודה, ארנון

למעלה