שלום, אני חדש פה ואני מתתת על פוקימון רציתי לשאול: מתי העונה החדשה של פוקימון מתחילה? האם זה ששר את שיר הפתיחה של "הקרב הגדול" מדובב בסידרה עצמה? עידו מוסרי הוא עדיין המדובב של מיאו? ואם לא אז מי עכשיו? תודה!!!!
אבל העונה הבאה של פוקימון סביר להניח תתחיל בחופש הגדול, כמו תמיד. אבל בקרוב תשודר סדרה נפרדת של פוקימון שנקראת פוקימון קרוניקלס, תצפה בפרק השני של צוות רוקט! %$#&&%$%$#&#&$ ואין לי מושג בקשר לשאלות האחרות..
העונה החדשה (תשיעית במספר) של פוקימון תשודר ככל הנראה בקיץ 2007, כמו בכל שנה. בסביבות חודש מרץ תשודר הסדרה "פוקימון קרוניקלס", שמגוללת את סיפורי ה"אגדות" (נקרא לזה ככה P: ) של הדמויות המשניות בסדרה. יואב קורן שר את שיר פתיחה של העונה השמינית. הוא לא מדבב בסדרה עצמה. המדבב של מיאו נכון לימים אלו הוא שי זורניצר (מקווה שאני צודק בקשר לזה). עידו מוסרי אכן דיבב את מיאו במשך שתי עונות, אבל הוחלף בתחילת העונה השמינית. אני יודע את כל זה מתוך ידע כללי-אישי, אז אני בטוח שאורלי תוכל לברר יותר לעומק ולענות לך
מתי העונה החדשה של פוקימון מתחילה? העונה החדשה (התשיעית) כנראה תתחיל בחופש הגדול בדיוק כמו כל עונה אחרת כל עונה של פוקימון היא 52 פרקים בדיוק ובאמריקה/יפן/כמעט כל מקום משדרים נורמלי פרק חדש אחד בשבוע כך ש52 פרקים זה מספיק לשנה שלמה... אבל אצלנו משדרים בצורה טיפשית פרק חדש כל יום ויוצא שכל עונה נגמרת תוך חודשיים ואז אנחנו צריכים לחכות שנה$#% אבל אין מה לעשות =X בגלל שכל עונה היא 52 פרקים ונמשכת באמריקה שנה יוצא שכל עונה תגיע אלינו תמיד רק בחופש הגדול האם זה ששר את שיר הפתיחה של "הקרב הגדול" מדובב בסידרה עצמה? יואב קורן שר את הפתיחה השמינית והוא דיבב את רוברט בפסטיבל הגדול (אני לא יודע אם הוא דיבב אותו גם כשרוברט הופיע בעונה השישית) וגם את קלארק שהיה בליגת הואן (הוא זה שהשתמש בצ'אריזרד וקווילאבה) עידו מוסרי הוא עדיין המדובב של מיאו? ואם לא אז מי עכשיו? עידו מוסרי דיבב את מיאו בעונות 6-7 וגם בכמה פרקים הראשונים של העונה השמינית כמה פרקים אחרי שהתחילה העונה השמינית או שהחליפו למיאו מדובב או שזה עדיין עידו אבל הוא עושה קול אחר עידו יגיע לפורום בקרוב לא? בטח לא אוכל להיות עם מחשב כשזה יקרה אז תזכרו לשאול אותו אם הוא עדיין מדובב את מיאו או לא (ואם לא אז מי החליף אותו ואם כן אז למה הוא עושה קול אחר)