כמה שאלות על פולאר

orenga

New member
כמה שאלות על פולאר

קניתי פולאר 725 והייתי שמח לקבל עזרה בכמה נושאים: 1. איך מסמנים בזמן הקלטה ברכיבה נקודה מסוימת שאח"כ אני רוצה להסתכל עליה בתוכנה. כלומר - נניח שאני רוצה לסמן קטע מסויים ברכיבה, איך אזהה אותו אח"כ? 2. האם ניתן להוסיף כיתוב בגרפים בתוכנה? 3. כיצה מודדים שיפןע בגרף תודה, אורן

trainer111

New member
מזל טוב, קנית שעון מצוין....לגבי הש

לות.........כל מה שצריך לעשות הוא ללחוץ על כפתור הlap שהוא הלחצן האדום הרחב......פעם אחת בתחילת הקטע שרוצים ועוד לחיצה בסוף הקטע שאותו רוצים לסמן............כאשר תעלי את התכנה על הגרף יהיה לך רישום וסימון של כל הלאפים שסימנת.....זא, כל לחיצה נוספת תייצר לאפ נוסף. אם את רוצה לבדוק אחוז שיפוע אז שימי את הסמן של העכבר על הלאפ שסימנת ותקבל את אחוז השיפוע של אותו קטע.

trainer111

New member
;-לדוגמא אתמול עלינו את מעלה עקרבים

ואני סימנתי מספר נקודות לציון.......בתחילת העליה לחיצה אחת......לחיצה נוספת בתחילת החלק הממש קשה של העליה.......לאחר מכן לחיצה נוספת בסוף הקשה הממש קשה ועד תחילת הקטע הקשה הבא, ואז לחיצה נוספת בסוף העליה, זא באנדרטה. העליתי את הנתונים לגרף, וכדי לראות את אחוזי השיפוע בחלק הקשה ביותר שמתי את הסמן של העכבר על נקודת הציון שלוש וקיבלתי את הנתונים. וואו, 11.2 אחוז על עליה של 2.2 קמ......... מישהו אמר כבר העליה הקשה ביותר ולא קיבל? מקווה שעזרתי.

trainer111

New member
אני לא בטוח, אבל בכל זאת אהמר שאפשר

לכתוב אם מעתיקים את הגרף ומדביקים אותו כמסמך וורד ואז אפשר להוסיף ולכתוב............ תקנו אותי אם אני טועה בבקשה.

Gal isr

New member
אין צורך בכלל

דאבל קליק על ה LAP (המספר הקטן למטה) וניתן לכתוב פרטים נוספים.

למעלה