כמה שאלות על מתח ...

BlackHat

New member
אז מה?

אני בן 15 ואני עושה 26 מתח ואתה אפילו יכול לשאול את SNAX אנשים זה לא קשור כמה אתה עושה? זה לא מראה משהו מלבד חוזק

SnaX

New member
טוווב ! אני אנסה .....

לא הבנתי את הדברים שהמנהל של הפורום אמר פה ..... אני לא מכיר את התרגילים האלה ...

sowhatt

New member
ילדים קטנים, נו באמת...

זה מראה רק על יחסיות. גם אם הוא עושה 10 מתח ואתה 26 או מה שזה לא יהיה, זה ממש לא אומר מי יותר חזק. דבר שני, זה לא אל הבחורציק שרשם את ההודעה הקודמת להתאמן כל יום זה לא דבר טוב---> דבר רע מאוד! מישהו שרוצה לדעת יותר שילך ויקרא את מאגר המאמרים. שיחזור אם יש לו שאלות.

SnaX

New member
כמה שאלות על מתח ...

בזמן האחרון אני מתאמן הרבה על מתח (אני בן 15 ) . אני מרגיש שיפור ענק כי בהתחלה עליתי בקושי מתח אחד - ועכשיו אני עולה 5 ! אני רוצה לשאול איזה תרגילים יעזרו לי לעלות עוד מתח ? יש לי חברים שכבר בגילי עולים 20 מתח !!! תודה רבה על עזרתכם ...

לנסות

גש למדריך בחדר כושר, הוא יסביר לך מהם התרגילים ואיך מבצעים אותם !!! הקפד להתחיל את האימון עם תרגילי הגב !

מתח

שיפור של הרחב גבי בהחלט יעזור - תרגילים כגון חתירה, משיכת פולי עליון, T-Bar וכו´ בנוסף עבודה אקצנטרית (רק ירידות) יעזרו גם ! כנס למאמרים בקטגוריה "שאלות ותשובות נפוצות"

BlackHat

New member
עומר

הבעייה שלך היא כזאת אתה רק מנסה לעשות כמה שיותר מתח מה עם הרמת משקולות ועבודה על השריר?! זה גם יעזור לך לא?!

SnaX

New member
אני עושה עוד דברים ...

עד עכשיו הרמתי משקולות בשכיבה ! 10 בכל צד ... אבל כולם אומרים לי שזה לא בריא .... אז הפסקתי !

למעלה