כמה שאלות על משחקים

bg1987

New member
כמה שאלות על משחקים

יש לי כמה שאלות בנושא מספר משחקי לוח שאני מחפש, אחד מהם הוא משחק ישראלי ישן, (שנת 97) שקראו לו GODS שיחק אל עם יצורים והמטרה הייתה להרוג את היריב על לוח הקסים כזה, זה היה משחק די משעשע, ואם מישהו מכיר מקום שמוכר\מישהו אני אשמח לדעת. בנוסף שמעתי על המשחק AGRICOLA שמזכיר גרסאת לוח של harvest moon נשמע לי די מעניין, מישהו מכיר מקום שבו אםשר להשיג את המשחק?

YR90

New member
שלום תשובה...

הראשון לא שמעתי, מצטער... על השני שמעתי ועוד הוא קיבל דירוג יפה מאוד בBBG ואני כמעט בטוח שאי אפשר להשיג אותו כרגע בארץ... אתה יכול מאתרים שונים באינטרנט.. ישנם קישורים בפורום

ycyclop

New member
תשובות

Gods-משחק ישראלי שניתן היה להשיג בסטמצקי. הפקה מאד מרשימה אבל קיום לא ניתן להשיג אותו (ולא אני לא מוכר את העותק שלי) Agricola-אחד הלהיטים של Essen2007 לפי מיטב ידעתי אין לו גרסה אנגלית כרגע אבל בקרוב יהיה ואז אולי נראה את זה באחת החנויות בארץ

ycyclop

New member
קיום = כיום

זה מה קורה כשעונים מוקדם מידי על הבוקר

לועהארי

New member
לא מכיר...

את הראשון ואני לא מכיר את HARVEST MOON אבל שים לב, כי אני זוכר שאגריקולה עדיין לא תורגם לאנגלית !!! אני יותר מתעניין במשחק CUBA, הוא נשמע כמו פורטו ריקו אבל ממש לא, המשחק גם קופץ מהר מאוד בדירוג של BGG

ננסק

New member
ראיתי את אגריקולה ב-essen

מאוד התרשמתי לטובה - הוא עשיר בפרטים, ונראה שהוא משחק ניהול משאבים וגידול חווה מושקע ומקיף. מזכיר את harvest moon, אבל יותר "רציני" ממנו באופי. (שיחקו אותו בעיקר אנשים בני 30 ו-40). עם זאת, הוא עדיין רק בגרמנית, והחבר'ה שם אמרו שהם עוד לא בטוחים מתי הוא יהיה באנגלית (אם כי תפסתי רק את אחד המציגים, לא את אנשי החברה עצמם).

ycyclop

New member
עוד פעם אתה

מזכיר שהיית ב-essen ואני אאבד את הפיוזים (המעטים שנשארו לי). אתה חייב לשפוך עוד מלח על הפצעים?

sonde

New member
והנה חדשה טריה מהיום...

חברת Z-MEN מתכוננת להפיק את המשחק באנגלית. פרטים נוספים:

sonde

New member
הקישור....

http://www.boardgamenews.com/index.php/boardgamenews/comments/gone_cardboard_news_z_man_games_taking_preorders_for_english_agricola/

למעלה