כמה שאלות על הפורום

נר לפי

New member
כמה שאלות על הפורום

אני לא הרבה זמן כאן, אך יש לי כמה שאלות, אשמח שתסייעו לי. א. האם המנהל `אץ קוצץ` יודע שהוא מנהל כאן? (אני שואל מאחר שזמן רב שלא ראיתי אותו כאן) 2. האם יש כאן לחלק אנשים כמה ניקים... ז``א, שקראתי כאן כמה דברים שהסגנון כתיבה תאומים לניק אחר.. ולדעתי הסיבה היא שיש כאן לחלק אנשים כמה ניקים, שאלתי האם זה נכון? או שאני מדומיין. (מאחר ואני לא זמן רב כאן אני לא יכול להיות בטוח בעצמי, אך יתכן שבמשך הזמן אני יוכל להצביע בוודאות על ניקים שאיש אחד עומד מאחוריהם) 3. אם 2 נכון, אשמח לקבל הסבר מדוע זה כך? 4. (נוותר ע``ז, אולי בהמשך אני ישאל) תודה לעונים.

כמה תשובות...

1."אץ קוצץ" הוא המנהל בכבודו ובעצמו, והוא יודע את זה!! ונכנס לכאן לעיתים קרובות, מיעץ ועוזר! ובן אדם המסכן לא חייב להיות מחובר נונסטופ... 2.כן, להרבה מכאן יש כמה ניקים (ולך תדע, אולי כותבים פה רק 3 אנשים, בניקים שונים....). 3.ויש לכך כמה סיבות: לעיתים הבן אדם רוצה להתבטא בכמה תשובות (יש אנשים מבולבלים...) לפעמים מרגישים יותר נח להתבטא בכמה סגנונות, וגם יש את הענין שלכל ניק יש את הסטיגמה שיצר לעצמו ולפעמים רוצים לצאת מהסטיגמה ולהתבטא בצורה שונה. ואולי יש גם את אלו שלא נעים להם להיות מופיעים כ"כ הרבה... 4.... מקוה שעזרתי לך, וברוך בואך!

הוא יכול להרוויח מספר דברים..

יש כאלה שמנסים להעלות את הרייטינג של עצמם, ולהרגיש כאילו הרבה מתייחסים לשטויות שלהם.. והם מנסים לעשות את זה על ידי שהם מגיבים להודעות של עצמם.. ולפעמים גם מנסים להתווכח עם עצמם.. ולשאול ולתרץ.. עזוב אל תשאל... יש כאלה שמכירים אותם בניק שלהם, אז הם לא רוצים שיזהו אותם או שידעו מי הם אז הם מחליפים ניק, יש כאלה מתלהבים לפתוח ניקים.. (במיוחד חדשים כמוך.../tapuzforum/images/emo3.gif) ויש כאלה שלא מסתירים את זה שהם כותבים בכמה ניקים.. יש עוד כמה סיבות, אבל נראה לי שהסתבכת מספיק.../tapuzforum/images/emo8.gif לילה טוב..

אץ קוצץ פעיל מאוד בניהול

יותר ממני. בימים האחרונים היה עסוק מאוד בעניין חשוב ונראה פחות, אך היה כל הזמן תחת נטל אחריות הניהול. שני ניקים הוא דבר קים, לא תמיד צורת ההתכתבות וניסות הכיתוב מהווה ראיה חותכת לזהותו שלל נשוא הניק. סיבותיהם של כפולי הניקים מגוונות, חלקם באו מתוך מטרה לומר דעה, אך לא כל מילה שיאמרו תישמע בה בעת שהם מוכרים וחתומים בסטיגמא שיצרו לעצמם מסיבות מגוונות. חלקם מעונינים בשינו יחס סביבתי לאחר טעויות שביצעו וחלקם רצו פעם להכניס הודעה ללא שזהות השולח תיחשף, אך בניק הגלוי שלהם הם מוכרים, לעיתים אף בשמם המלא. מקווה שענית לך ותרצתי לך על הרבה שאלות שרצית לשאול בהצלחה

אהממ

א. אץ יותר מפקח וחקר כותב שיחעס.. ב. יש הרבה לדעתי. עיין ערך מושי. ג. יש כאלה שאנשים מכירים אותם אישית בצורה כלשהיא או שהם פיתחו לעצמם תדמית מסויימת וכשהם רוצים לכתוב משו שונה הם מחליפים. או כשהם כתבו משו בפורום ואין תגובות.. ד. אממ.. כשיהיה לי כח אני יהנה. ה. נחמד לך שבאת להעיר ת`פורום. ו. תהנה לך היום במסלולים בנחלים במדברות באגמים בימים ובלילות.. (עם הבנים והבנות..)

אץ קוצץ

New member
תודה על ההתעניינות.

למעשה בלחץ העבודה בשבועיים האחרונים כמעט שכחתי שאני מנהל.. ב"ה חזרתי הי לכולם

נר לפי

New member
איך שהבנתי אתה בחור ישיבה

אז אפשר להבין אותך, בפורים עובדים בשביל הת``ת... אספתם מספיק?

למעלה