כמה שאלות על הודו

כמה שאלות על הודו

- יש בוקסרים? - יש שוקולד? (במבה הבנתי שאין מצב, שמי שטורח להביא שקית מהארץ הוא מלך) - מה מצב האנגליות שם? - יש טראקים של טרקטורונים (בנפאל או בהודו)? - מומלץ להתחיל את הטיול מרג'סטן? (חלק אומרים שמפחיד לקבל כאפות של חום כאלה על ההתחלה...

motyka

New member
יש שוקולד

אבל לא תמיד הוא טרי, ולפעמים יש בו תולעים, כי עבור ההודים זהו מוצר מותרות יקר.

אני יכולה להגיד לך ש:

במבה וביסלי יש בכמה חנויות, לדוגמא בפושקאר/רג'סטאן אצל סאני שוקולדים ממש לא חסר... תמצא את עצמך מלא פעמים קונה כיכר לחם ומנגב אותו בנוטלה...YAMMI יש ים של עוגיות טעימות כמו "גוד-דיי", "הייד & סיק" וכו' בקיצור ממש לא חסר מה לנשנש!!

shar75

New member
אז ככה

בוקסרים, יש שוקולד, יש מצב האנגליות שם - אין לי מושג וראג'סטאן בעונה הזו נהדרת. עכשיו כבר קריר בערבים ונורא נעים, בעוד פחות מחודש כבר יהיה ממש קר אבל בלי גשם, וזה אחלא מזג אויר. לגבי במבה........... כמו שכתבה חלי, ניתן להשיג במבה וביסלי אצל סאני בפושקר !!!!! תהנה

עוד כמה שאלות שעלו לי

זה בא לי בפלאשים... -סכיני גילוח -איך הכי טוב ללכת עם הכסף (מזומן, טראבל, דרכון וכל זה) -הבנתי שמסוכן להסתובב עם גאנג'ות ברכבות ואוטובוסים, 3 ג'וינטים עליי יכול ליצור בעייה? -אפשרי לעשות את המעבורת הזאת של 3 לילות לאי בדרום (ברח לי השם...), שמעתי מחבר שעשה מעבורת של 4 שעות בתאילנד והתהפך אחרי שעה. -בטוח לשתות צ'אי בכל מקום שמוכרים? אוייש... נשמע פולני כבר. זהו נראה לי בתודה מראש.

כמה תשובות

סכיני גילוח-אסור לך, אני חוזרת, אסור לך לפספס את חוויית הגלב
יסכימו איתי על זה רוב הזכרים בפורום (בדיוק דיברנו על זה אתמול). יש מלא גלבים, גם בחנויות וגם באמצע הרחוב או תחנת רכבת. גילוח עולה בסביבות 15-45 רופי ואם תרצה הגלב ישמח לפנק אותך גם במסאג'. כסף-אני מציעה לקחת מהכל, טראבלים, לפחות 200-300$ במזומן וכ"א למקרה הצורך. אני ממליצה לך לפזר את הכסף בכמה מקומות, אך את הרוב לקחת עליך. גאנג'ה-מומלץ להיפטר מזה לפני שאתה עובר ממקום למקום, לפעמים שוטרים עושים בדיקות בדרכים וניטפלים לתיירים... אע"פ שברוב המקרים באקשיש של 50-100$ יספיקו להם כדי להניח לך לנפשך... לגבי האי בדרום, אני מניחה שאתה מתכוון לאיי אנדמאן. לא הייתי שם, אך שמעתי דברים קסומים על המקום. צ'אי-מומלץ לשתות צ'אי בכל מקום. בכלל, האוכל הכי טעים הוא בדאבות (אוכל מהיר ברחובות). לגבי האם זה בטוח? כולנו יודעים מהו הדבר היחידי שהוא בטוח... מאחלת לך טיול קסום ומופלא!

gill142

New member
בקשר לאנגלית שלהם,

אז ככה, האנגלית בצפון במצב יותר טוב מהדרום, ובכלל, יש סיכוי שתמצא הודים מדברים עברית בצפון כי רוב הישראלים הולכים לצפון, בדרום האנגלית לא משהו אבל אפשר להסתדר.

למעלה